albert dros hvirvlende hav og is i island

Sådan skaber vi en verden fyldt med følelser

Til den næste generation

Hos Sony er vores vigtigste værdi at bevæge folks hjerter og skabe en bedre verden. Vi er meget stolte af at kunne støtte de kreatører, der gennem billedernes effektive medie fremviser historier for at komme i kontakt med naturen og beskytte vores planet.

 

Historier om bæredygtighed

Se alle historier om bæredygtighed

 

 

sonys erklæring om bæredygtighed

 

 

Under overfladen, en anden verden: Mit eventyrlige univers, der efterlader dig uden ord." – Alexis Rosenfeld
Vi forsøger – i lighed med de fleste andre dyre- og naturfotografer – at få alle til virkelig at føle, at denne planet er vores hjem. Hvis man er hjemme hos sig selv, og man spilder kaffe på gulvet, tørrer man det op. Hvis der opstår ildebrand hos en selv, slukker man den. Planeten er vores hjem, og den er efterhånden ret snavset, og branden er i gang," – Fredrik Granath

 

 

road to zero-logo
Sonys Road to Zero
Road to Zero er Sonys globale miljøplan, der har som mål at opnå en miljøpåvirkning på nul inden 2040 gennem hele livscyklussen for vores produkter og forretningsaktiviteter. Road to Zero angiver en række specifikke mål, der er baseret på fire miljøperspektiver, samt seks livscyklusstadier for produkterne.
sorplas-granulater på en hvid overflade
Førende inden for udviklingen af genbrugsplast
Hos Sony har vi reduceret vores brug af ikke-fornyelige ressourcer ved at udvikle SORPLAS™. Det er en genbrugsplast, der både er bæredygtig og har en høj ydeevne, hvilket gør den ideel til vores nye produkter.
Sonys originale blandingsmateriale
Sonys originale blandingsmateriale
Vi hjælper jorden med at forblive smuk for fremtiden.

Sony Group er involveret i en række miljøbevarende aktiviteter, hvoraf en af dem er at bruge papirbaseret produktemballage.
Med mine øjne
Med mine øjne
Kando – det japanske ord for at blive berørt følelsesmæssigt – er en central filosofi hos Sony, og vi ønsker, at alle skal kunne opleve det. Se, hvordan denne videnskab, der kombinerer Alpha- og QD-laserteknologi, gør det muligt for synshandicappede at se gennem kameraet.

 

 

Tilmeld dig, og få et α Universe-nyhedsbrev

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbreve fra α Universe

Angiv en gyldig e-mailadresse

Beklager! Noget gik galt

Tillykke! Du er nu tilmeldt