albert dros hvirvlende hav og is i island

Sådan skaber vi en verden fyldt med følelser

Til den næste generation

Hos Sony er vores vigtigste værdi at bevæge folks hjerter og skabe en bedre verden. Vi er meget stolte af at kunne støtte de kreatører, der gennem billedernes effektive medie fremviser historier for at komme i kontakt med naturen og beskytte vores planet.

 

lille, gul ubåd under vandet

Alexis Rosenfeld

Alt det nedenunder

Undervandsfotograf og økoforkæmper, Alexis Rosenfeld, fortæller om Lily, det nyeste medlem af hans dykkerhold.

isbjørn lyserød himmel i baggrunden

Melissa Schäfer

Magasinet MOTHER

Gennem hendes fokus på naturen har naturfotografen Melissa Schäfer i samarbejde med Sony samlet de utrolige resultater fra 15 kvindelige fotografers anstrengelser i den første udgave af sit nye magasin "Mother".

revnet is i det arktiske hav

Sony Nordic

Naturudforskere

Syv Sony-fotografer er gået sammen med Sony Nordic om at oprette gruppen Sony Wildlife Explorers. Via deres arbejde vil de vise, hvordan miljøproblemer påvirker jordkloden.

 

 

sonys erklæring om bæredygtighed

 

 

Under overfladen, en anden verden: Mit eventyrlige univers, der efterlader dig uden ord." – Alexis Rosenfeld
Vi forsøger – i lighed med de fleste andre dyre- og naturfotografer – at få alle til virkelig at føle, at denne planet er vores hjem. Hvis man er hjemme hos sig selv, og man spilder kaffe på gulvet, tørrer man det op. Hvis der opstår ildebrand hos en selv, slukker man den. Planeten er vores hjem, og den er efterhånden ret snavset, og branden er i gang," – Fredrik Granath

 

 

sorplas-granulater på en hvid overflade
Førende inden for udviklingen af genbrugsplast
Hos Sony har vi reduceret vores brug af ikke-fornyelige ressourcer ved at udvikle SORPLAS™. Det er en genbrugsplast, der både er bæredygtig og har en høj ydeevne, hvilket gør den ideel til vores nye produkter.
Sonys originale blandingsmateriale
Sonys originale blandingsmateriale
Vi hjælper jorden med at forblive smuk for fremtiden.

Sony Group er involveret i en række miljøbevarende aktiviteter, hvoraf en af dem er at bruge papirbaseret produktemballage.
Med mine øjne
Med mine øjne
Kando – det japanske ord for at blive berørt følelsesmæssigt – er en central filosofi hos Sony, og vi ønsker, at alle skal kunne opleve det. Se, hvordan denne videnskab, der kombinerer Alpha- og QD-laserteknologi, gør det muligt for synshandicappede at se gennem kameraet.

 

 

Tilmeld dig, og få et α Universe-nyhedsbrev

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbreve fra α Universe

Angiv en gyldig e-mailadresse

Beklager! Noget gik galt

Tillykke! Du er nu tilmeldt