Seneste konkurrencer

 

 

 

kvinde i rød kjole og en hvid mur
Fotokonkurrencen "Summer"

Sommeren giver et væld af fotomuligheder. Uanset, om du bevæger dig ud om morgenen for at fange et stemningsfuldt diset landskab, tager portrætter i blødt lys eller forsøger at få et billede af de mere sky dyr – vi glæder os til at se jeres fortolkning af "Summer"!

Del jeres sommerbilleder på vores Alpha Universe Instagram-konto, og få chancen for at vinde nogle fantastiske præmier, f.eks. Sonys nyeste og lækreste udstyr. Konkurrencen gælder fotoopslag på Instagram fra 23. juli til 5. september 2021, hvorefter et panel af fotoeksperter vælger tre vindere.

Logo for SWPA 2022
Sony World Photography Awards 2022

Det er en stor fornøjelse for Sony og World Photography Organisation at byde velkommen til det 15. Sony World Photography Awards. Vi mener, at det fotografiske medie skal være så demokratisk som muligt, og derfor kan alle fotografer i verden deltage gratis.

Siden 2007 har Awards hyldet nogle af de mest spændende og talentfulde fotografer og vist en enorm række genrer, stile og synspunkter. De fire konkurrencer taler til alle typer fotografer, så du kan vælge lige netop dén konkurrence, der passer bedst til dig.

Kontantpræmier op til 25.000 dollars og en række Sony-udstyr er på højkant!

Tidligere vindere af konkurrence

Følg os på Instagram Følg Alpha Universe på Instagram

Følg α Universe på Instagram, og få de seneste tip, historier og konkurrenceinfo