Artikel-ID : S700023203 / Sidst ændret : 12-07-2018

Hvilke USB-apparater kan jeg bruge sammen med min Xperia Tablet?

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Hvilke USB-apparater kan jeg bruge sammen med min Xperia Tablet?

Xperia Tablet har ikke nogen USB-port, men kan etablere forbindelse til USB via valgfrit tilbehør. Nedenfor finder du en oversigt over dette tilbehør samt tilslutningsmuligheder:

USB-kabel SGPUC2

Dette 1m lange kabel kan tilsluttes multiporten på din Xperia Tablet og har et type A USB-stik. Det leveres sammen med AC-adapterne SGPAC5V5 og SGPAC5V6 og fås også separat. En af disse AC-adaptere og et af kablerne leveres sammen med din tablet.

Understøtter følgende brug:
  • slutter din tablet til AC-adapteren til opladning
  • slutter din tablet til en computer som USB-masselagerenhed
  • oplader din tablet via en computers USB-port, forudsat denne port har en strømstyrke på  1,5 A.
    Bemærk: Det er ikke sikkert, at USB-opladning er mulig på alle computere, eller kun via porte, der er specielt mærket til dette formål. Se brugervejledningen til din computer, hvis du har brug for flere oplysninger om opladning af andre enheder via USB.

USB-værtsadapterkabel SGPUC3

Dette 15 cm lange kabel kan tilsluttes multiporten på din Xperia Tablet og har et type A USB-stik.

Understøtter følgende brug:
  • slutter USB-masselagerenheder til din tablet, f.eks.
    Bemærk: der er ingen garanti for, at bestemte apparater fungerer sammen med din tablet!
    • et digitalkamera eller
    • USB-flash-hukommelse
  • slutter USB-inputenheder til din tablet, f.eks.
    Bemærk: der er ingen garanti for, at bestemte apparater fungerer sammen med din tablet!
    • tastaturer, mus og
    • spillepads

HDMI-adapterkabel SGPHC1

Dette 15 cm lange kabel kan tilsluttes multiporten på din Xperia Tablet og har et HDMI-udgangsstik og et multiport-stik, der kan bruges sammen med det USB-kabel, der fulgte med AC-adapteren (SGPUC2, se ovenfor).

Understøtter følgende brug:

• har HDMI-udgang til tilslutning af et fjernsyn eller en skærm
  • sluttes via SGPUC2 til AC-adapters SGPAC5V5 eller SGPAC5V6
  • tilslutter din tablet som USB-masselagerenhed via SGPUC2 til en computer

Bemærk: tilslutning af USB-værtsadapterkablet (SGPUC3) eller et andet HDMI-adapterkabel (SGPHC1) til adapterens multiportstik understøttes ikke.

Holder SGPDS2

Holderen tilsluttes din tablets multiport og giver selv mulighed for en multiport-forbindelse, der kan bruges sammen med AC-adapterkabeltilslutningen til AC-adapteren eller en computer.

Understøtter følgende brug:
  • tilsluttes via SGPUC2 til AC-adapters SGPAC5V5 eller SGPAC5V6
  • tilslutter din tablet som USB-masselagerenhed via SGPUC2 til en computer

Docking-station SGPDS3

Denne station leveres med en bundtet AC-adapter og et HDMI-udgangsstik og 3 type A USB-stik i værtstilstand.

Understøtter følgende brug:
  • har HDMI-udgang til tilslutning af et fjernsyn eller en skærm
  • slutter USB-masselagerenheder til din tablet, f.eks.
    Bemærk: der er ingen garanti for, at bestemte apparater fungerer sammen med din tablet!
    • et digitalkamera eller
    • USB-flash-hukommelse
  • slutter USB-inputenheder til din tablet, f.eks.
    Bemærk: der er ingen garanti for, at bestemte apparater fungerer sammen med din tablet!
    • tastaturer, mus og
    • spillepads
  • oplader og tilslutter din tablet via den AC-adapter, der leveres sammen med docking-stationen

Omslag med tastatur SGPSK1

Dette omslag har et indbygget USB-tastatur. Denne tablet dockes i omslaget, der sluttes til multiporten. Tastaturet kræver ikke trådløs tilslutning og kan derfor bruges i flytilstand. Omslaget leveres bundtet med et mikro-USB-kabel og har et tilhørende stik på højre side.

Understøtter følgende brug:
  • tilsluttes via SGPUC2 til AC-adapters SGPAC5V5 eller SGPAC5V6

Dock-højtaler SGPSPK1

Denne højtaler har et ekstra audio-indgangsstik og leveres bundtet med en AC-adapter og fjernbetjening, men i modsætning til holderen og stationen ovenfor har den ingen USB-porte.