Artikel-ID : S700023201 / Sidst ændret : 20-09-2012

Information om SDXC- / microSDXC-hukommelseskort og exFAT-format til brug med Sony Tablet

Information om SDXC- / microSDXC-hukommelseskort og exFAT-format til brug med Sony Tablet

Bemærk, at Sony Tablet serie S/P ikke understøtter SDXC/microSDXC-hukommelseskort og exFAT-formatet.

Når et exFAT-formateret hukommelseskort (*2) indsættes i SD/microSD-hukommelseskortporten, bliver dine data på hukommelseskortet beskadiget. Sørg for ikke at bruge exFAT-formaterede hukommelseskort.

Derudover bliver data også beskadiget, når en exFAT-formateret enhed sluttes til USB(Micro-AB)-stikket på Sony Tablet serie S. (*3)

(*1) SDXC/microSDXC-hukommelseskort er forudindstillet til exFAT-formatet ved købet.
    (*2) Ud over SDXC/microSDXC-hukommelseskort understøtter Sony Tablet serie S/P heller ikke andre hukommelseskort og lagermedier med exFAT-formatering.
    (*3) Nået et digitalkamera med et SDXC/microSDXC-hukommelseskort (exFAT-formateret hukommelseskort) isat sluttes til hovedenheden på Sony Tablet serie S via USB(Micro-AB)-stikket, bliver dataene på dit hukommelseskort i kameraet også beskadiget.