Artikel-ID : 00237602 / Sidst ændret : 18-09-2020

Xperia Companion

Opdatering og softwarereparation

Xperia Companion leverer en nem måde til at installere nye softwareopdateringer, men også til at udføre en softwarereparation – en hurtig og nem måde til at løse eventuelle problemer med ydeevnen på.

Bemærk
    • På Xperia-smartphones, der er udgivet fra 2019 og fremefter, kan du ikke anvende Xperia Companion til at gendanne dit indhold. Anvend Google Drev til at sikkerhedskopiere og gendanne dit indhold.
    • Fra juni 2020 ophører vi med at understøtte funktionen "iCloud-sikkerhedskopiering", der bruges til at overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smartphones frigivet før 2018. Du kan stadig bruge "iTunes-sikkerhedskopiering" til at overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smartphones frigivet før 2018.

Xperia Companion er tilgængelig til Windows og Mac OS. Klik på linkene nedenfor for at finde den relevante installationsvejledning og systemkrav.

Xperia Companion til Windows

Xperia Companion til Mac OS