Artikel-ID : 00237602 / Sidst ændret : 07-03-2021

Xperia Companion

Opdatering og softwarereparation

Xperia Companion leverer en nem måde til at installere nye softwareopdateringer, men også til at udføre en softwarereparation – en hurtig og nem måde til at løse eventuelle problemer med ydeevnen på.

Bemærk
    • På Xperia-smartphones, der er udgivet fra 2019 og fremefter, kan du ikke anvende Xperia Companion til at gendanne dit indhold. Anvend Google Drev til at sikkerhedskopiere og gendanne dit indhold.
    • I juni 2020 afsluttede vi understøttelse af sikkerhedskopiering via iCloud, der bruges til at overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smartphones, der blev udgivet i 2018 og tidligere. Du kan stadig bruge sikkerhedskopiering via iTunes til at overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smartphones, der blev udgivet i 2018 og tidligere.

• I februar 2021 afsluttede vi understøttelse af følgende funktioner i Xperia Companion til 32-bit-versioner af Windows.

• Softwarereparation

• Softwareopdatering til Xperia-smartphones udgivet i 2015 og tidligere

Xperia Companion er tilgængelig til Windows og Mac OS. Klik på linkene nedenfor for at finde den relevante installationsvejledning og systemkrav.

Xperia Companion til Windows

Xperia Companion til Mac OS