Artikel-ID : S700023178 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan sluttes der til et trådløst adgangspunkt

Sådan sluttes der til et trådløst adgangspunkt

Bemærk:
    • Forvis dig om, at trådløsknappen er slået til ved modeller, der har en trådløs hardware-knap.
      Se brugervejledningen, hvis du ikke er sikker på, om din VAIO PC har en trådløs hardware-knap
    • Bekræft, at Wi-Fi-optionen er slået til på pc-indstillingerne
    1. Vis Charms-menuen ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til højre
    2. Vælg “Indstillinger”
    3. Vælg “Skift pc-indstillinger”
    4. Vælg kategorien “Trådløs”
    5. Bekræft, at “Wi-Fi” er slået til

Fra Charms-menuen
    1. Vis Charms-menuen ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til højre
    2. Vælg “Indstillinger”
    3. Vælg ikonet Trådløs
    4. Bekræft, at “Airplane-modus” er slået fra
      Slå den fra, hvis’ den er slået til
    5. Vælg det trådløse netværk, som du vil koble op på
    6. Sæt et flueben ud for “Tilslut automatisk”, hvis du ønsker at koble op på dette adgangspunkt automatisk
    7. Vælg “Tilslut”
      Indtast kodeord, hvis du opfordres til det
    8. Vælg de foretrukne dele-muligheder (sharing options):
      1. Nej, tænd ikke’ for deling, og tilslut ikke til enhed (ved netværk på offentlige steder)
      2. Ja, tænd for deling, og tilslut til enheder (hjemme eller arbejdsnetværk)

Fra skrivebordet
    1. Vælg ikonet Trådløs til højre på proceslinjen
    2. Bekræft, at “Airplane-modus” er slået fra
      Slå den fra, hvis’ den er slået til
    3. Vælg det trådløse netværk, som du vil koble op på
    4. Sæt et flueben ud for “Tilslut automatisk”, hvis du ønsker at koble op på dette adgangspunkt automatisk
    5. Vælg “Tilslut”
      Indtast kodeord, hvis du opfordres til det
    6. Vælg de foretrukne dele-muligheder (sharing options):
      1. Nej, tænd ikke’ for deling, og tilslut ikke til enhed (ved netværk på offentlige steder)
      2. Ja, tænd for deling, og tilslut til enheder (hjemme eller arbejdsnetværk)