Artikel-ID : S700023172 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan tilføjes en Microsoft-konto

Sådan tilføjes en Microsoft-konto

En Microsoft-konto er en online-konto, så brugeren kan downloade apps fra Windows Store (Butik) og automatisk synkronisere indstillinger mellem forskellige pc'er, så de får samme udseende og følelse inkl. indstillinger som f.eks. browser, favoritter og historie.

1. Start Charms ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til venstre
      Bemærk: Genvejen til Charms er “Windows key + C”
    2. Vælg “Indstillinger”
    3. Vælg “PC-indstillinger”
    4. Vælg “Brugere”
    5. Vælg “Tilføj en bruger”
    6. Indlæs din Microsoft-e-mailadresse
      Vælg “Anmod om en ny e-mailadresse”, hvis du ikke har en Microsoft-e-mailkonto
    7. Vælg “Næste”
    8. Vælg “Afslut”.
    9. Nu er Microsoft-kontoen sat op.  Genstart pc'en  for at logge på