Artikel-ID : S700023171 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan kommer du ind på kontrolpanelet

Sådan kommer du ind på kontrolpanelet

Det nye kontrolpanel (Control Panel) hedder nu “PC settings” og gør brugeren i stand til at tilpasse indstillingerne i Windows 8.
    1. Start Charms ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til venstre
    2. Vælg “Indstillinger”
    3. Vælg “PC-indstillinger”
    4. Brugeren præsenteres for følgende kategorier:
      1. Personaliser
      2. Brugere
      3. Beskeder
      4. Søg
      5. Del
      6. Generelt
      7. Privathed
      8. Enheder
      9. Let adgang
      10. Synkroniser dine indstillinger
      11. HomeGroup
      12. Windows opdatering

Det klassiske kontrolpanel findes stadig, og du kan komme ind på det med følgende trin:
    1. Start Charms ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til venstre
    2. Vælg “Søg”
    3. Indtast “Kontrolpanel”
    4. Vælg “Kontrolpanel”
    5. Det klassiske kontrolpanel starter nu på skrivebordsmodus
    Eller
    1. Start Charms ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til venstre på skrivebordet
    2. Vælg “Indstillinger”
    3. Vælg “Kontrolpanel”