Artikel-ID : S700023183 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan sættes der flere skærme op med Windows 8

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Sådan sættes der flere skærme op med Windows 8

Mulighed 1
  1. Slut den eksterne skærm til din pc via VGA- eller HDMI-kabel
    Bemærk:  Nogle notebooks har muligvis ikke en HDMI-port.  Se brugervejledningen
  2. Vis Charms-menuen ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til højre
  3. Vælg “Enheder”
  4. Vælg “Anden skærm”
  5. Vælg blandt følgende muligheder:
  1. Kun pc-skærm: Kun hovedvisningen viser indhold
  2. Dupliker: Begge skærme viser indhold
  3. Udvid: Den anden skærm vil være en udvidelse for hovedvisningen
  4. Kun anden skærm: Kun den anden skærm viser indhold

Mulighed 2
  1. Slut den eksterne skærm til din pc via VGA- eller HDMI-kabel
    Bemærk: Nogle notebooks har muligvis ikke en HDMI-port.  Se brugervejledningen
  2. Højreklik på skrivebordet
  3. Vælg “Skærmopløsning”
  4. Klik på dropdown-menuen i “Flere visninger (Multiple displays)”, og vælg blandt følgende muligheder:
    1. Dupliker disse visninger: Begge skærme viser indhold
    2. Udvid disse visninger: Den anden skærm vil være en udvidelse for hovedvisningen
    3. Vis kun skrivebord på 1 : Skærm #1 viser indhold
    4. Vis kun skrivebord på 2 : Kun skærm #2 viser indhold
  5. Opløsning og retning kan også reguleres
  6. Klik på “Anvend”, og derefter “OK”