Artikel-ID : S700023183 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan sættes der flere skærme op med Windows 8

Sådan sættes der flere skærme op med Windows 8

Mulighed 1
    1. Slut den eksterne skærm til din pc via VGA- eller HDMI-kabel
      Bemærk:  Nogle notebooks har muligvis ikke en HDMI-port.  Se brugervejledningen
    2. Vis Charms-menuen ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til højre
    3. Vælg “Enheder”
    4. Vælg “Anden skærm”
    5. Vælg blandt følgende muligheder:
    1. Kun pc-skærm: Kun hovedvisningen viser indhold
    2. Dupliker: Begge skærme viser indhold
    3. Udvid: Den anden skærm vil være en udvidelse for hovedvisningen
    4. Kun anden skærm: Kun den anden skærm viser indhold

Mulighed 2
    1. Slut den eksterne skærm til din pc via VGA- eller HDMI-kabel
      Bemærk: Nogle notebooks har muligvis ikke en HDMI-port.  Se brugervejledningen
    2. Højreklik på skrivebordet
    3. Vælg “Skærmopløsning”
    4. Klik på dropdown-menuen i “Flere visninger (Multiple displays)”, og vælg blandt følgende muligheder:
      1. Dupliker disse visninger: Begge skærme viser indhold
      2. Udvid disse visninger: Den anden skærm vil være en udvidelse for hovedvisningen
      3. Vis kun skrivebord på 1 : Skærm #1 viser indhold
      4. Vis kun skrivebord på 2 : Kun skærm #2 viser indhold
    5. Opløsning og retning kan også reguleres
    6. Klik på “Anvend”, og derefter “OK”