Sony Global – Support by Sony – OPEN SOURCE-KOMPONENTER i appen "Support by Sony"

  Gå aldrig glip af en opdatering med Support by Sony

  Support by Sony-appen giver dig adgang til forskellige supportoplysninger om dine Sony-produkter. Få mest muligt ud af dit produkt ved at modtage meddelelser om firmwareopdateringer og se forskelligt supportmateriale, herunder vejledninger og spørgsmål og svar. Tilføj dit produkt som bogmærke i Support by Sony-appen, og gå aldrig glip af en opdatering igen.  Download Support fra Sony
  Kom i gang på få sekunder
  Søg efter dit Sony-produkt, og tilføj det i appen
  • 1Søg efter dit produkt.
  • 2Tryk på [Add] for at tilføje som bogmærke.
  • 3Find hurtigt supportoplysninger.

  Find forskellige supportoplysninger med det samme

  Tilføj dit produkt som bogmærke i appen, så du hurtigt kan finde supportoplysninger til at fejlfinde dit produkt. Tryk på dit produkt for at se supportsiden med oplysninger, herunder spørgsmål og svar, vejledninger og meget mere.

  Få opdateringsmeddelelser

  Når du tilføjer dit Sony-produkt som bogmærke, vil du modtage vigtige oplysninger og meddelelser om de seneste firmwareopdateringer.

  Tilføj bogmærke til dit Sony-produkt med NFC

  Kun for Android-smartphones

  Hvis dit Sony-produkt og din smartphone har en NFC-funktion, skal du først åbne "Support by Sony" og derefter holde din smartphone hen mod NFC-symbolet på dit Sony-produkt. Supportsiden vises med det samme, og du kan tilføje produktet i din app med ét tryk uden at søge.