Artikel-ID : 00254193 / Sidst ændret : 27-08-2021

TV'et har ingen lyd eller billede, når det er tilsluttet en PS5 med et HDMI-kabel

Der er et problem med TV-softwaren, som kan medføre, at TV'et ikke har lyd eller billede i en periode (ca. et minut), når TV'et er tilsluttet PS5™-spilkonsollen.

Ny firmwareopdatering tilgængelig

Firmwareopdatering v6.0414 er blevet udgivet og gjort tilgængelig i forbindelse med dette problem. Denne firmwareversion kan med tiden erstattes med en nyere version, der indeholder denne fordel.  Hvis din TV-software ikke er opdateret og ikke modtager automatiske opdateringer, skal du opdatere TV'et til den nyeste software. Du kan finde flere oplysninger i følgende artikel: Hvordan udfører jeg firmware-/softwareopdateringer til mit Android TV™/Google TV™?.