Artikel-ID : 00198014 / Sidst ændret : 04-09-2018

Hvilke typer USB-harddiske er kompatible med Android TV fra Sony?

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Følgende USB-harddiske kan bruges med Android TV fra Sony.

Forklaring:
✓ : Kompatibel
- : Ikke kompatibel

TV-modeller

Afspilning  Optagelse*  Producent  Model  Bærbar type

Android TV-modeller fra Sony ####
lanceret i 2017

SONY HD-SG5 Ja
SONY HD-S1A Ja
SONY HD-T3 Nej
SONY HD-U3 Nej
SONY HD-E1 Ja
SONY HD-E2 Ja
SONY HD-D2B Nej
SONY HD-D3B Nej
SONY HD-V2 Nej
SONY HD-V3 Nej
 SONY HD-U2 Nej
 SONY HD-T2 Nej

Forklaring:
✓ : Kompatibel
- : Ikke kompatibel

TV-modeller

Afspilning  Optagelse*  Producent  Model  Typenavn

Android TV-modeller fra Sony
lanceret i 2016

SONY HD-U3
SONY HD-Q3
SONY HD-E2
Buffalo HD-LLU3 HD-LL4.0U3
Buffalo HD-AVSU3 HD-AVS2.0U3/V
Buffalo HD-PLFU3 HD-PLF2.0U3
Buffalo HD-AVQ3 HD-AVQ3.0U2/V
Buffalo HD-PNFU3-C HD-PNF3.0U3-GBC
I/O-data AVHD-AUSQ AVHD-AUSQ3.0
I/O-data HDEL-UTB HDEL-UT2BRB
I/O-data AVHD-PUTSQ AVHD-P2UTSQ
I/O-data HDCL-UT(UTB) HDCL-UT4.0
I/O-data AVHD-AUT AVHD-AUT2.0
I/O-data HDPC-UTC HDPC-UT2.0KC
Android TV-modeller fra Sony
lanceret i 2015
- SONY HD-EG5
- SONY HD-E1
- SONY HD-SG5**
SONY HD-EG5U***

* Optagelsesfunktion er kun tilgængelig for visse modeller og lande/områder.
** Denne model sælges i et begrænset antal lande/områder.
** Når du vil optage til en ekstern HDD-enhed, skal enheden sluttes til USB-porten for optagelse via et USB-kabel. Det USB-kabel, der fulgte med HD-EG5U, kan være for kort til at slutte enheden til USB-porten med henblik på optagelse. Brug et USB-kabel, der er mindst 80 cm langt.

Harddiske produceret af andre virksomheder kan muligvis bruges, hvis de opfylder følgende betingelser:

VIGTIGT: Sony kan ikke garantere fuld funktionalitet af andre producenters harddiske på TV'et og er ikke ansvarlig for eventuelle problemer, der måtte opstå.

• USB-standard: 2.0 eller 3.0. Når du bruger 3.0, skal du slutte harddisken til den blå USB-port.
  • Filsystem, maksimal størrelse harddisk: Se Ofte stillede spørgsmål nedenfor.
  • RPM: Ingen betingelser
  • Læse-/skrivehastighed: Ingen betingelser
  • Strømforsyning: Vi anbefaler harddiske, der anvender en ekstern strømforsyning.
  • Den maksimale udgangsstrøm på TV'ets USB-port er vist nedenfor:
    • USB-port til optagelse (optagefunktionen er kun tilgængelig for visse modeller og lande/områder).
      2K-modeller: 800 mA, 4K-modeller: 900 mA
    • Andre USB-porte: 500 mA