Artikel-ID : 00198014 / Sidst ændret : 23-04-2021

Hvilke typer USB-harddiske er kompatible med Android TV fra Sony?

VIGTIGT: Denne side introducerer kompatibilitetsoplysninger vedrørende USB-harddiske til Android TV fra Sony.

USB-harddiske, der kan anvendes sammen med Android TV'er fra Sony, skal opfylde følgende betingelser. Men Sony garanterer ikke, at de fungerer. Brug dem på egen risiko.

Hvad er det understøttede filsystem og de maksimale drevstørrelser?

Filsystem
    før tilslutning
    Maksimal harddiskstørrelse til afspilning
    (video/foto/musik)
    Maksimal harddiskstørrelse til optagelse (*1)Maksimal harddiskstørrelse til lagring (*2)
    FAT162 GBIkke understøttet2 GB
    FAT322 TB (*3)4 TB (*4)256 GB
    exFat16 TB4 TB (*4)256 GB
    NTFS16 TB4 TB (*4)256 GB

Vigtige oplysninger om optagelse og indholdsstørrelse

*1: Maksimal harddiskstørrelse til optagelse:USB-harddisken skal være registreret på Android TV'et til optagelse (skal formateres til optagelse).
    *2: Maksimal harddiskstørrelse til lagring: USB-harddisken skal være registreret på Android TV'et som enhedslager (skal formateres til lagring). Denne funktion er tilgængelig i Android™ OS6(M) eller nyere.

• Til Android OS6 (M) skal du bruge en USB-harddisk på 256 GB eller mindre.
    • Til Android OS7 (N) eller nyere kan du bruge en USB-harddisk, der er 256 GB eller større, men den brugbare kapacitet er begrænset til 256 GB.

*3: Den maksimale størrelse på en indholdsfil, der kan gemmes på USB-harddisken, er begrænset til 4 GB.
    *4: Der kan tilsluttes en USB-harddisk på op til 16 TB, men den anvendelige kapacitet er begrænset til 4 TB. Nogle USB-harddiske kan ikke bruges til optagelsesformål. (F.eks. kan USB-harddiske med for lille kapacitet (mindre end 32 GB) ikke bruges til optagelsesformål.)

Hvad er specifikationerne for kompatible harddiske?

• RPM: Ingen betingelse
    • Læse-/skrivehastighed: Ingen betingelse
    • USB-porttyper og maksimal udgang (strøm):
      • USB3.1 Gen 1-port: maks. 900 mA Porten er blå.
      • USB2.0-port: maks. 500 mA eller maks. 800 mA Du kan finde den maksimale udgang for hver port på mærkaterne bag på TV'et eller i brugervejledningen.
        BEMÆRK: Når du optager, skal du tilslutte til den port, der er mærket HDD REC.

USB-port: Maks. udgang (strøm)Eksempel på TV-mærkatBillede af port
        USB3.1 Gen 1-port:
        maks. 900 mA
        Billede af mærkaten på TV'ets USB-portBillede af USB-port
        USB 2.0-port:
        maks. 500 mA, maks. 800 mA
        Billede af mærkaten på TV'ets USB-port
        Billede af USB-port

Hvis en USB-harddisk ikke bliver genkendt eller ikke kan registreres, selvom den er tilsluttet, skal du se Kan ikke genkende eller registrere USB-harddisken til optagelse.