Artikel-ID : 00192380 / Sidst ændret : 07-06-2019

Hvad er funktionen Audio Return Channel (ARC)?

ARC-funktionen eliminerer behovet for at bruge et ekstra kabel til composite-audio eller et optisk kabel ved tilslutning af en audio/video-receiver (A/V) eller system med surroundlyd til et TV. Ved tilslutning af et HDMI-kabel fra en ARC-kompatibel A/V-receiver til et ARC-kompatibelt TV kan du også gøre følgende:

• Send lyd til A/V-receiveren fra TV'et.
    • Se og lyt til film og andet indhold fra kildeenheder, efterhånden som det passerer gennem A/V-receiveren til visning på TV'et.

Følgende billede viser de nødvendige forbindelser til at opnå lyd fra et TV, der er ARC-kompatibelt med en lydenhed, som også er ARC-kompatibel:

Billede
    [A]: TV
    [B]: Lydsystem
    [C]: HDMI ARC-indgangen på TV’et
    [D]: HDMI ARC-udgang på lydsystemet
    [E]: HDMI-kabel (højhastigheds-HDMI-kabel i høj kvalitet)

BEMÆRK: HDMI-kabler i lav kvalitet, der ikke er mærket højhastighedskabler, vil ikke være i stand til at levere ARC-funktionen.

Det følgende billede viser de nødvendige forbindelser for at få lyd fra et TV til en hjemmelydenhed, når en af enhederne ikke er ARC-kompatibel:

Billede