Artikel-ID : 00242421 / Sidst ændret : 05-03-2020

Jeg kan ikke oprette forbindelse til en anden enhed ved hjælp af NFC

Tip

De følgende trin varierer muligvis for de forskellige Android-versioner. Hvis du vil vide, hvilken Android-version din enhed har, skal du finde og tappe på Indstillinger > Om telefonen > Android-version. Hvis du ikke kan se Om telefonen under Indstillinger, skal du tappe på System.

• Sørg for, at NFC er aktiveret på begge enheder.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du NFC-funktionen (Android 10/Android 9)

Sådan aktiverer eller deaktiverer du NFC-funktionen (Android 8)

• Sørg for, at skærmen på din enhed er låst op og aktiv.
    • Hold din enhed og den anden NFC-kompatible enhed på en sådan måde, så begge enheders N-mærker berører hinanden, og bevæg derefter langsomt din enhed i alle retninger. NFC-registreringsområdet vises som regel med  (ikonet for NFC).
    • Fjern et beskyttende etui eller cover fra din enhed for at kontrollere, at det ikke blokerer for forbindelsen.
    • Sørg for, at din enhed ikke allerede har forbindelse til en anden NFC-kompatibel enhed. Hvis den har det, skal du afbryde forbindelsen mellem dem og prøve at oprette forbindelse til den anden enhed igen.
    • I visse tilfælde er NFC-følsomhed ikke stærk nok til at oprette forbindelse via NFC. Hvis det er tilfældet, skal du bruge Bluetooth-teknologi i stedet for NFC til at tilslutte enhederne til hinanden.

Sådan slår du Bluetooth-funktionen til eller fra (Android 10/Android 9)

Sådan slår du Bluetooth-funktionen til eller fra (Android 8)

Sådan parrer du enheden med en anden Bluetooth-enhed (Android 10/Android 9)

Sådan parrer du enheden med en anden Bluetooth-enhed (Android 8)

Sådan tilslutter du enheden til en anden Bluetooth-enhed (Android 10)

Sådan tilslutter du enheden til en anden Bluetooth-enhed (Android 9)

Sådan tilslutter du enheden til en anden Bluetooth-enhed (Android 8)