Artikel-ID : S700023185 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Hvad er Hurtig opstart (Fast Startup), og hvordan kan jeg konfigurere den

Hvad er Hurtig opstart (Fast Startup), og hvordan kan jeg konfigurere den

Hurtig opstart er en indstilling, der får din pc til at starte hurtigere op efter nedlukning.  Det gør Windows ved at gemme systeminformationerne i en fil, når der lukkes ned.  Når du starter din pc igen, bruger Windows de systeminformationer til at genoptage din pc i stedet for at genstarte den.

1. Start Charms ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til venstre på skrivebordet
    2. Vælg “Indstillinger”
    3. Vælg “Kontrolpanel”
    4. Vælg “System og sikkerhed”
    5. Vælg “Startmuligheder”
    6. Vælg “Vælg, hvad startknapperne skal gøre”
    7. Bekræft, at der er et flueben ved siden af “Tænd for hurtig opstart (anbefales)
      Sæt flueben, hvis der ikke er sat et flueben i forvejen, og vælg “Gem ændringer”