Artikel-ID : S700023179 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan oprettes en Microsoft-konto for at købe en applikation

Sådan oprettes en Microsoft-konto for at købe en applikation

1. Vælg “Store (Butik)” i Modern UI
    2. Start Charms ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til højre
    3. Vælg “Indstillinger”
    4. Vælg “Din konto”
    5. Vælg “Log ind”
    6. Vælg “Anmod om en Microsoft-konto”
    7. Udfyld de krævede informationer for at oprette kontoen
    8. Vælg “Accepter”
    9. Gå til din e-mail-indbakke for at verificere din konto
    10. Gå tilbage til Metro / modern UI ved at trykke på Windows Key
    11. Vælg Store (Butik)
    12. Vælg “Log ind”
    13. Indtast din e-mailadresse og password
      Du er nu tilmeldt din nye Microsoft-konto
    14. Vælg “Tilføj betalingsmetode”
    15. Indtast de ønskede betalingsinformationer, og vælg derefter “Send”
    16. Betalings- og faktureringsinformationerne er nu færdige.  Brugeren kan nu købe applikationer på Windows Store (Butik).