Artikel-ID : 00236433 / Sidst ændret : 11-12-2019

Firmwareopdatering: Velkommen til Android™ 9 Pie til Sonys 2018-2019 TV'er (serierne AF9, ZF9, AG9, ZG9, XG85/XG87 og XG95) – med start den 11. december 2019

Vi er glade for at kunne annoncere, at udrulningen af Android™ 9 Pie starter gradvist på internetopkoblede, relevante TV'er fra den 11. december 2019.

Denne firmware vil gradvist blive udrullet i løbet af julen og ind i det nye år. Datoen, hvor du modtager den automatiske opdatering, afhænger af modellen og dit land – og der kan gå fra et par uger til et par måneder.

I første fase bliver denne opdatering udsendt direkte til relevante LCD-modeller (serierne ZF9, ZG9, XG85/XG87 og XG95). Vores modeller i BRAVIA OLED Master Series (AF9 og AG9) vil modtage denne opdatering i den anden fase i starten 2020.

Bogmærk denne side for at holde dig informeret om frigivelsesdatoen for modeller i serierne AF9 og AG9. Alternativt kan du installere mobilappen Support by Sony for at få direkte besked, når opdaterede oplysninger gøres tilgængelig.

Denne opdatering introducerer Android™ 9 Pie, indeholder nøglefunktioner og forbedrer TV'ets ydeevne og kompatible standarder – og forbedrer samtidig de eksisterende funktioner:

• Understøtter nu Apple AirPlay / HomeKit*
    • Integreret Dolby Atmos understøttelse via TV'ets indbyggede højttalere
    • Redesignede hurtige indstillinger og strømlinede indstillingsmenuer
    • Løser problemer med afspilning af Netflix ultra-high-definition (UHD) 4K eller Dolby Vision, når det er tilsluttet A2DP Bluetooth-hovedtelefoner
    • Løser lydproblemer under afspilning af specifikke lydformater via ARC og forbedrer den generelle kompatibilitet med visse ARC-enheder

BEMÆRK: Se den komplette liste over funktioner og fordele på vores dedikerede introduktionssider for Android 9 Pie:

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger eller måneder.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne i bestræbelserne på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

• Sonys 2018 Android TV'er: Serierne AF9 og ZF9
    • Sonys 2019 Android TV'er: Serierne AG9, ZG9, XG85/XG87 og XG95

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65AF9
    • KD-65ZF9
    • KD-55AG9
    • KD-55XG8505
    • KD-85ZG9

*iPhone, iPad, Mac og HomeKit er varemærker tilhørende Apple Inc., der er registreret i USA og andre lande.