Artikel-ID : 00235820 / Sidst ændret : 10-12-2019

Velkommen til Android™ 9 Pie (gælder for 2019 TV-modeller)

Denne side præsenterer de vigtigste funktioner i det nyeste Android-operativsystem. Bemærk, at denne side kun gælder for AG9-, ZG9-, XG85-/XG87- og XG95-serien.

Strømlinede indstillingsmenuer: Android-P

Understøtter Apple AirPlay/HomeKit: Android-P Dolby Atmos: Android-P

Strømlinede indstillingsmenuer

1. Strømlinede indstillinger: Alle Indstillingsfunktioner findes nu i syv kategorier, hvilket gør det nemmere at finde det, du har brug for.
    2. Du kan nu ændre visningsrækkefølgen for menuen Hurtige indstillinger. For at ændre rækkefølgen skal du markere en indstilling og derefter trykke på og holde Enter-knappen på fjernbetjeningen.

Understøtter Apple AirPlay/HomeKit

Med Apple AirPlay, kan du streame film, musik, spil og fotos til dit tv direkte fra din iPhone, iPad eller Mac.

Understøttelse af integreret Dolby Atmos via TV’'ets indbyggede højttalere

Nu kan du opleve Dolby Atmos i oprindeligt lyd direkte fra TV'et.
    Derudover
    vil modeller, der er kompatible med Lydtilstand, automatisk skifte til Dolby Audio, så du kan nyde indhold med Dolby Atmos.

Yderligere fordele

Menu og grænsefladeændringer

Nye funktioner

Andre ændringer

Menu og grænsefladeændringer

Menuen strømlinede Indstillinger

Alle valg for Indstillinger er nu grupperet under 7 kategorier.

• Visning af TV: Indstillinger for udsendelse som f.eks. kanalopsætning, optagelse, undertekster, forældrekontrol, kabel-/satellitboks
      (kun modeller, der er kompatible med kabel-/satellitboksstyring) osv.
    • Skærm og lyd: Indstillinger for billede og lydjusteringer
    • Netværk og internet: Indstillinger for Internet og hjemmenetværksforbindelser
    • Accounts & Sign In (Konti og login): Google-kontoindstillinger
    • Apps: Indstillinger for apps
    • Enhedsindstillinger: Andre enhedsindstillinger som f. eks. dato og klokkeslæt, sprog, tilgængelighed, Chromecast indbygget osv.
    • Remotes & Accessories (Fjernbetjeninger og tilbehør): Indstillinger for fjernbetjeningen og Bluetooth-enhedsforbindelser

Forslag føjes også til at konfigureringsindstillinger, der blev sprunget over under den indledende opsætning.

Tilføjer menuen Genstart

Menuen Genstart vises på TV-skærmen ved at trykke på og holde knappen Tænd/sluk på TV'ets fjernbetjening nede i et par sekunder.

Menuen Indgange kan nu tilpasses

Du kan nu ændre rækkefølgen på dine apps i menuen Indgange. Hvis du vil ændre rækkefølgen, skal du markere en og derefter trykke på og holde Enter-knappen på fjernbetjeningen.

Indgange, der kan tilpasses: Android-P

Nye funktioner

Betjen din kabel-/satellitboks med den medfølgende fjernbetjening til TV'et

Der er tilføjet en konfigurationsindstilling til kabel-/satellitboks i menuen Indstillinger under Se TV – Eksterne indgange.
    Fuldførelse af opsætning af kabel-/satellitboks giver dig mulighed for at betjene din kabel-/satellitboks (set-top-boks) med den medfølgende fjernbetjening til TV'et.

BEMÆRK: kun Frankrig, Polen, Italien og Spanien

Andre ændringer

Åbn en lille skærm til visning for at fortsætte med at se TV, mens du tilgår programguiden

Du kan fortsætte med at se den aktuelle udsendelse i en mindre skærm/et mindre vindue, mens du navigerer i TV-programguiden

Belysnings-LED illustrerer, når registrer "Ok Google" er aktiveret i den indbyggede mikrofon, når TV'et er tændt og i standby-tilstand

Blinkende LED-lys (gul), der opstår, når “Ok Google” registreres i den indbyggede mikrofon, sker nu ikke kun i standby-tilstand, men også, når TV'et er tændt (undtagen XG85-/XG87-serien).

Tilføjelsen af Gennemgangstilstand

Gennemgangstilstand kan udsende komprimeret lyd til lydsystemer og soundbars.
    BEMÆRK: Når Gennemgangstilstand er indstillet, vil lyde som f.eks. TV-tastetoner eller talesvar muligvis ikke udsendes, eller talegenkendelsesfunktionen i den indbyggede mikrofon kan være mindre effektiv.

Foretrukken satellit viser udbyderes navne

Elementerne, der blev vist som Foretrukken satellitTV-menuen er blevet ændret til teleselskabernes navne for lettere identifikation.

* IPHONE, iPad, Mac AirPlay og HomeKit er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.