Artikel-ID : 00203750 / Sidst ændret : 04-06-2020

Hvilke typer USB-harddiske er kompatible med mit TV (ud over Android TV)?

Understøttede USB-harddiske

VIGTIGT: Denne artikel gælder kun for specifikke produkter. Tjek de relevante produkter i denne artikel.

USB-harddiske, der kan anvendes sammen med BRAVIA-TV'er, skal opfylde følgende betingelser. Men Sony garanterer ikke, at de fungerer. Brug dem på egen risiko.

• Understøttede filsystemer og maksimale drevstørrelser
      Filsystem før tilslutningSupportMaksimal harddiskstørrelse
      FAT16Not supported-
      FAT32*Understøttet2 TB
      eXFATUnderstøttet16 TB
      NTFSUnderstøttet16 TB
      * Den maksimale størrelse pr. fil i en USB-harddisk er begrænset til 4 GB.

• RPM: Ingen betingelser

• Læse-/skrivehastighed: Ingen betingelser

• Den maksimale udgangsstrøm på TV'ets USB-port: 500 mA
      Anvend en ekstern USB-harddisk, der kræver maksimalt 500 mA. Hvis den overskrider dette effektkrav, er TV'et muligvis ikke i stand til at levere den nødvendige strøm for at sikre korrekt funktion.

BEMÆRK: For at optage på en ekstern USB-harddiskenhed, skal den være tilsluttet USB-porten til optagelse via et USB-kabel.

Terminaler og mærkater kan variere afhængigt af land/område/TV-model.