Artikel-ID : 00254250 / Sidst ændret : 25-05-2021

Hvordan udfører jeg en fabriksnulstilling på et Android TV fra Sony?

ADVARSEL: En fabriksnulstilling af data sletter alle tilpassede indstillinger, herunder kanaler, kontooplysninger (f.eks. en Google-konto), system- og programdata, downloadede apps, kablede og trådløse netværksindstillinger og indstillinger for børnelås.

Vigtigt at vide, før du starter en fabriksnulstilling

Reagerer TV'et ikke/sidder det fast i en kontinuerlig genstart?

VIGTIGT: Hvis dit TV ikke reagerer eller genstarter kontinuerligt, og du ikke kan udføre en (blød) strømnulstilling eller en fabriksnulstilling, skal du se artiklen:
    Udfør en tvungen fabriksnulstilling på Android TV (manuelt ved hjælp af de tre knapper på siden af TV'et)

Sådan synkroniserer du dine apps for at gendanne programdata efter en fabriksnulstilling

Du kan synkronisere dine apps med din Google-konto for at gendanne nogle af applikationens data, når du har udført en fabriksnulstilling. Følg nedenstående trin afhængigt af TV-menuen.

Android™ 9

Tryk på HOMEIndstillingerEnhedsindstillinger ellerKonti og log påGoogleVælg synkroniserede apps → vælg elementer, der skal synkroniseres → Synkroniser nu.

Android 7.0, Android 8.0

Tryk på HOMEIndstillingerGoogleVælg synkroniserede apps i Synkroniser → vælg elementer, der skal synkroniseres → Synkroniser nu.

Android 6.0

Tryk på HOMEIndstillingerPersonligGoogleVælg synkroniserede apps i Synkroniser → vælg elementer, der skal synkroniseres → Synkroniser nu.

Sådan udfører du en fabriksnulstilling på TV'et

Vær opmærksom på følgende:

• Fabriksnulstillingen kan tage et par minutter. Vent, indtil du får besked om, at processen er fuldført.
    • Du skal indtaste en PIN-kode (hvis du har indstillet en på TV'et), når du vælger funktionen Slet alt.
    • Efter vellykket fabriksnulstilling fortsætter dit TV til guiden til indledende opsætning. Du skal acceptere Googles ydelsesbetingelser og Googles fortrolighedspolitik.
    • Touchpad-parringssekvensen skal aktiveres igen efter en fabriksnulstilling.

Hvad er den aktuelle status for dit TV?

Vælg status for dit TV blandt de to muligheder nedenfor for at navigere til det relevante afsnit:

1. Startskærmen kan vises
    2. Startskærmen kan ikke vises (HOME-knappen på fjernbetjeningen virker ikke)

Hvis startskærmen kan vises

BEMÆRK:

• For X74xxH_X75xxH-serien: Spring trin 5 og 6 over.
    • Skærmen kan variere afhængigt af model eller OS-version.
    1. Tænd TV-systemet.
    2. Tryk på knappen HOME på den medfølgende fjernbetjening.
    3. Vælg  Indstillinger.
    4. De næste trin afhænger af dine TV-menufunktioner:
      • Vælg Enhedsindstillinger → Nulstil
      • Vælg Enhedsindstillinger Om Nulstil.
      • Vælg Lager og nulstilling
    5. Vælg Fabriksnulstilling af data som vist på billedet nedenfor.

1. Vælg Slet alt.
    • Hvis du bliver bedt om at angive en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden til Børnelås (udsendelse).
    1. Vælg Ja.

Hvis startskærmbilledet ikke kan vises (HOME-knappen på fjernbetjeningen virker ikke)

Trin til X74xxH_X75xxH-serien

Hvis der sker noget, når du trykker på knappen ACTION på fjernbetjeningen, skal du følge nedenstående procedure:

1. Tryk på knappen  ACTION på fjernbetjeningen.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Enhedsindstillinger.
    4. De næste trin afhænger af dine TV-menufunktioner:
      • Vælg Nulstil.
      • Vælg Om Nulstil.

Trin til andre TV end X74xxH_H75xxH-serien

Hvis der sker noget, når du trykker på knappen HELP på fjernbetjeningen, skal du følge nedenstående procedure.
    BEMÆRK: Skærmbilledet kan variere afhængigt af model eller OS-version.

1. Tænd TV-systemet.
    2. Tryk på knappen HELP på den medfølgende fjernbetjening.
    3. Under Sådan bruger du dit TV skal du vælge Vejledning.
    4. Vælg Indstillinger som vist på billedet nedenfor.
    5. Vælg Konfiguration af TV'et.
    6. Vælg TV.
    7. Vælg Indstillinger som vist på billedet nedenfor.
    8. De næste trin afhænger af dit TV. Følg trinene i henhold til TV-menupunkterne:
      • Vælg Enhedsindstillinger Nulstil.
      • Vælg Lager og nulstilling
    9. Vælg Fabriksnulstilling af data.
    10. Vælg Slet alt.
    • Hvis du bliver bedt om at angive en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden til Børnelås (udsendelse).
    1. Vælg Ja.