Hovedtelefoner

To hovedtelefoner med støjreduktion fra Sony på blå baggrund To hovedtelefoner med støjreduktion fra Sony på blå baggrund

Forkæl dig selv med uovertruffen lydkvalitet

Forsvind i musikken. Nyd spil, film, podcasts og opkald med lyd i høj kvalitet. Oplev hovedtelefoner, der passer til og beriger din livsstil.

PRODUKTFINDER

VORES ANBEFALINGER

INZONE

IND I DIN ZONE

Skærp dine sanser, og forbered dig på kamp. Vores INZONE-spilheadset hjælper dig med at høre mere klart og reagere hurtigere for uovervindelig gaming.
INZONE på grå baggrund

LinkBuds

Never off

Med LinkBuds er du altid forbundet med din hverdag. Brug dem komfortabelt døgnet rundt, og hør lyde omkring dig klart og tydeligt uden de generer ørerne. Hold kontakten med mennesker og omgivelser uden at skulle sætte dit personlige soundtrack på pause. LinkBuds forbinder hverdagen og den underholdning, du elsker, uanset hvor du er, og hvad du laver.
LinkBuds på grå baggrund

LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S er du altid forbundet til din hverdag. Ultrasmå og lette, så du behageligt kan have dem på hele dagen og skabe forbindelse til folk og steder. LinkBuds S skifter automatisk til optimeret omgivende lyd eller støjreduktion af høj kvalitet, så du kan lytte uden forstyrrelser.
LinkBuds S på grå baggrund

WH-1000XM5

DIN VERDEN. INTET ANDET.

WH-1000XM5-hovedtelefoner med branchens førende støjreduktion0 omskriver reglerne for lyd uden forstyrrelser og opkaldsklarhed takket være to processorer, der styrer otte mikrofoner, Auto NC Optimizer til automatisk optimering af støjreduktion baseret på din brug og omgivelserne, og en specielt designet driverenhed.
WH-1000XM5 - billede

FOR AVANCERET LYTNING

SUPPORT