Opdag en helt ny lydoplevelse 

I samarbejde med vores partnere giver vi dig en lydoplevelse, der går skridtet videre

Hvad får du, når du kombinerer verdens førende brands med den avancerede sensorteknologi fra Sony? Du får en fantastisk hovedtelefonsoplevelse, der giver dig personligt tilpasset lyd, præcis når du ønsker det. Om så du lytter til musik, arbejder eller slapper af, så får du lyd, du vil synes godt om, ved at lave dine hovedtelefoner om til en bærbar port til musikalsk nydelse. Begynd ved at kombinere de indbyggede sensorhovedtelefoner med kompatible apps.

Få mere ud af dine yndlingstjenester
Hurtig adgang

Nem styring, så du hurtig kan få adgang til musikken.

Spotify Tap TM

Når du afspiller fra Spotify Tap , er det som musik i dine ører, bogstavelig talt. Tag blot hovedtelefonerne på, og afspil sange med et enkelt tryk. Vi afspiller fra der, hvor du sidst slap. Ikke i humør til den sang? Tryk igen, og en ny anbefaling bliver sat i kø til dig. Hvor end dagen fører dig hen, er Spotify Tap den letteste, mest personlige måde til at tage musikken med dig på, og den er klar på næsten ingen tid.

Endel Quick Access

Fokuser, slap af og sov nemmere via Endel med neurologisk belæg. Appen laver lydlandskaber, der tilpasser sig hjerterytme, bevægelser, tidspunkt på døgnet, vejr og døgnrytme. Opsæt Endel for at få hurtig adgang til det lydlandskab, du sidst lyttede til. Start det sidst afspillede lydlandskab med få tryk på hovedtelefonerne. 

Få fuld adgang til Endel i en hel måned for at prøve Endel × Sony Linkbuds Series.

Sound AR

Tilføj virtuel lyd til den virkelige verden.

Microsoft Soundscape

Sony og Microsoft er gået sammen om at udvikle en teknologi, der hjælper folk med at navigere bedre gennem verden. En række Sony-hovedtelefoner understøtter Microsoft Soundscape-appen. Den unikke integration giver innovative oplevelser med en mere nuanceret 3D-lydbaseret navigation, mens integrerede sensorer i Sony-hovedtelefoner giver mulighed for en ægte håndfri oplevelse.

Nem opsætning med "Sony | Headphones Connect" 

1. Installer Sony | Headphones Connect-appen på din smartphone.
2. Følg instruktionerne i appen for at opsætte hver tjeneste.
 

Billede af Headphones Connect-ikon og -app