Signature Series

Forkæl dig selv med fremragende lyd

Signature Series-produkter er kulminationen på en menneskealders søgen efter fremragende lyd, og de bryder grænserne for lyd i høj opløsning og skaber en uovertruffen lytteoplevelse.

Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.

Løft hver eneste tone med One Signature Sound

Det begyndte med en musikalsk revolution, der blev sat i gang af Sonys ikoniske Walkman® i 1979, som fascinerede millioner af mennesker over hele verden og gjorde os frie til at nyde musik via hovedtelefoner når som helst og hvor som helst. Signature Series viderefører denne revolution til en helt ny verden af virkelighedstro lyd – så oplevelsen ikke længere kun handler om at lytte men også om at mærke lyden. Kulminationen af erfaring og styrke gør, at Signature Series kombinerer den højeste kvalitet af analoge og digitale teknologier og løfter musikoplevelserne til utrolige højder. Fra majestætisk akustik i et stort orkester til live-musik fra en koncert gengives hver levende detalje – ja, selv passionen og energien – lige som de originale kunstnere havde tænkt sig det. 

 Vores ingeniører – som er lige så passionerede som musikkens komponister og kunstnere – har produceret den ultimative hovedtelefonlydoplevelse i et exceptionelt udvalg af fire kvalitetsprodukter. Det er deres signatur og mål at videregive al passionen og energien i den originale musik. 

Finjusteret og præcisionsoptimeret af førende lydingeniører

I bestræbelserne på at opnå den ultimative perfektion har vores ingeniører utrætteligt søgt at gengive ren lyd på tusindvis af måder. Hver lille variation i lyden, fra starten af en stor optræden, den omgivende resonans og selv den flygtige lyd i slutningen af en optræden, hvor stilheden nærmer sig, fanges og gengives på virkelighedstro vis. Resultatet er et lydudtryk, som går ud over alt, hvad du har hørt eller mærket, og hvor du næsten kan mærke temperaturen og luftfugtigheden ved koncerten. Resultatet er en forbløffende virkelighedstro lydgengivelse, som er meget klar og ekspressiv, selv i de mindste detaljer og fine nuancer i mikrolyde og i større lyd med højere dynamik. Fra vores musikentusiaster til musikelskeren i dig – en mere fantastisk lydoplevelse end nogensinde før.

Banebrydende lydinnovation

Lige fra den banebrydende, ikoniske Walkman® i 1979 til promoveringen af lyd i høj opløsning som den nye standard for lydkvalitet i 2013 har Sony skabt en tradition for fremragende lyd, som er uden sidestykke. Signature Series er den nyeste innovation, som sætter nye standarder for avanceret lyd.

En revolution inden for personlig lytning

Historien bag de nyskabende hovedtelefoner

Vores ingeniører har løbende udviklet vores verdensberømte udvalg af hovedtelefoner med innovative designteknikker og teknologi til høj præcision, hvilket har resulteret i gennemført autentiske lytteoplevelser.

Media Object

Se hovedtelefonernes historie

Bringer musikken endnu tættere på

Øretelefonernes historie

Sony er innovatorerne bag verdens første øretelefoner – MDR-E252. Siden lanceringen af øretelefoner har Sony arbejdet på nye måder at bringe komplette lytteoplevelser til musik på farten.

Media Object

Se øretelefonernes historie

Maksimeret lydkvalitet

Historien bag digital lyd og forstærkning

Kraftfulde lydsystemer uden forvrængning er en øvelse i præcision, som vi har finjusteret gennem mere end et halvt århundrede. Ingeniørmæssig erfaring, komponenter af høj kvalitet og avanceret akustik samarbejder om at højne lydkvaliteten.

Media Object

Se historien bag digital lyd/forstærkning

Et ikon bliver til

Historien bag Walkman®

Walkman® redefinerede musiklytningen for en hel generation. Pludselig blev musik i stereo mobil, og det var muligt at nyde den når som helst og hvor som helst. Vi har finjusteret dette ikon lige siden.

Media Object

Se historien bag Walkman®

Udformet med kærlighed, smukt sammensat
Omhyggeligt udformet

Lige fra materialerne til metoderne til lodning og strukturel konstruktion er der kun anvendt de mest avancerede fremstillingsprocesser og produktløsninger til skabelsen af Signature Series. Det sikrer de højeste standarder for kvalitet og fremragende lyd.