Opdag de seneste Xperia-nyheder

Logo for Photography Pro med et Sony Alpha-kamera sammen med logoet for Cinematography Pro med et digitalt Sony CineAlta-biografkamera
Opdag inspirerende tips til foto og film

Inspireret af Alpha-kameraer og digitale CineAlta-biografkameraer giver vores smartphones med Photography Pro og Cinematography Pro dig muligheden for at indfange billeder og skabe lige ved hånden. Med et par enkle tips kan du optage og filme som en professionel.

Travel by Xperia

I 2020 ændrede vores hverdag sig dramatisk – herunder, hvordan vi bevæger os fra sted til sted. I en tid, hvor fysiske rejser stadig virker som en fjern drøm, er #TravelByXperia designet til folk i hele verden, der elsker at gå på eventyr. Xperia udforsker hele verden fra imponerende bylandskaber til lokale perler – du ved aldrig, hvad du finder.

Hvis du vil med os på rejsen, skal du bare fatte din Xperia-enhed og tage et flot billede fra dit land; det kan være landskaber, mad eller noget kulturelt – bagefter skal du dele det på Instagram med hashtagget  #TravelByXperia. Herefter vælger vores officielle Sony Mobile Instagram @SonyXperia de bedste billeder, der bliver delt i vores feed og Historie.

 For at @SonyXperia kan dele dit billede, skal du:

Læse og acceptere Vilkår og betingelser, før du deltager i denne kampagne.

Læg det op med følgende hashtag: #TravelByXperia
      Tilføj navnet på dit land eller område, f.eks. #Denmark
Navnet på din Xperia-enhed, f.eks. #Xperia 5II

Din smartphone-model er ikke relevant, så længe billedet er taget med en Xperia-enhed. Hvis dit billede bliver udvalgt, kontakter vi dig først via Instagram Direct. 

God (virtuel) tur!

Xperia 1 III med 5G
En ny Xperia er på vej

Hurtig ud over det sædvanlige. Vores nyeste Xperia er flot, fyldt med power og spækket med innovative funktioner, der helt sikkert vil begejstre.

Se afsløringen af den nyeste Xperia.

Tune ind på den officielle @SonyXperia YouTube-kanal

Få oplevelser, der overgår fantasien, for de dedikerede og passionerede på vores YouTube-kanal. Se vores smartphones komme til live med tips, videoer og kortfilm, der er optaget med Xperia af professionelle. Abonner på vores kanal, og kom med i Xperia-familien for at se videoer og få nyt om produkter i det øjeblik, de annonceres.

Titlen Smartphone Film Competition på sort baggrund med Sony-logo
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 Smartphone Film Competition 

Vær en skaber – optag en film med din smartphone. Konkurrencen støttes af Sony Mobile og har til formål at give skaberne flere udtryksmuligheder og fremme originalitet og innovation. Vi støtter fremskridt inden for den filmskabende kreativitet, der er unik for smartphones.

Billede af Xperia 5 II, for- og bagside, og Masterclass-logo
Xperia 5 II Masterclass

Perfekt til optagelse, visning, lytning og gaming – kompakt design. Kom med bag kulisserne, når vores eksperter viser, hvordan du får mest ud af Xperia 5 II.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponsorerer Short Shorts Film Festival & Asia 2020

Dette er første gang, en virksomhed støtter denne prestigefulde kortfilmskonkurrence, som giver vinderne chancen for at modtage en nominering til Academy Awards®. Xperia danner også et partnerskab med Creators’ Junction, en begivenhed, der udforsker fremtiden for film og teknologi sammen med den næste generation af filmskabere.

Til musikelskere – samarbejde med Sony Music Entertainment

Hør musik, som den bør høres. Xperia 1 II bygger på vores erfaring inden for både lydhardware og musikunderholdning, og den er udviklet til at levere en gennemført autentisk lytteoplevelse, hvor lyden er finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment.

Xperia 1 er tildelt Red Dot Award for produktdesign 2020​
Xperia 1 er tildelt Red Dot Award for produktdesign 2020​

Innovation, funktionalitet, formel kvalitet, ergonomi, robusthed samt symbolsk og følelsesmæssigt indhold – Xperia 1 scorede topkarakterer inden for en lang række kriterier for at vinde den internationale designpris. 

Xperia 1 og Cinema Pro er tildelt iF Design Award 2020

Xperia 1 og Cinema Pro, Sonys digitale biograffilmkamerateknologi, har modtaget iF Design Award 2020 for enestående innovationer inden for design.