Opdag de seneste Xperia-nyheder

Billede af Xperia 5 II, for- og bagside, og Masterclass-logo
Xperia 5 II Masterclass

Perfekt til optagelse, visning, lytning og gaming – kompakt design. Kom med bag kulisserne, når vores eksperter viser, hvordan du får mest ud af Xperia 5 II.

Xperia 5 II med 5G
Xperia Produktlancering 2020

Kompakt design – bygget til fart. Sony fortsætter sin smartphone evolution med lanceringen af den nye Xperia 5 II, den seneste model i flagsskibserien med lækre teknologier fra Xperia 1 II i et kompakt design.

Se produktlanceringen, hvor Sony Mobile løfter sløret for Xperia 5 II.

Xperia – optimeret til Call of Duty®: Mobile

Xperia er den officielle smartphone til Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020. Denne længe ventede og stærkt konkurrenceprægede turnering afholdes i en række lande over hele verden.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc. Tencent er et varemærke tilhørende Tencent Games Co., Ltd
Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, der er registreret i USA og andre lande, og anvendes med tilladelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaber.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponsorerer Short Shorts Film Festival & Asia 2020

Dette er første gang, en virksomhed støtter denne prestigefulde kortfilmskonkurrence, som giver vinderne chancen for at modtage en nominering til Academy Awards®. Xperia danner også et partnerskab med Creators’ Junction, en begivenhed, der udforsker fremtiden for film og teknologi sammen med den næste generation af filmskabere.

Til musikelskere – samarbejde med Sony Music Entertainment

Hør musik, som den bør høres. Xperia 1 II bygger på vores erfaring inden for både lydhardware og musikunderholdning, og den er udviklet til at levere en gennemført autentisk lytteoplevelse, hvor lyden er finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment.

Xperia 1 er tildelt Red Dot Award for produktdesign 2020​
Xperia 1 er tildelt Red Dot Award for produktdesign 2020​

Innovation, funktionalitet, formel kvalitet, ergonomi, robusthed samt symbolsk og følelsesmæssigt indhold – Xperia 1 scorede topkarakterer inden for en lang række kriterier for at vinde den internationale designpris. 

Xperia 1 og Cinema Pro er tildelt iF Design Award 2020

Xperia 1 og Cinema Pro, Sonys digitale biograffilmkamerateknologi, har modtaget iF Design Award 2020 for enestående innovationer inden for design.