Opdag de seneste Xperia-nyheder

Titlen Smartphone Film Competition på sort baggrund med Sony-logo
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 Smartphone Film Competition 

Vær en skaber – optag en film med din smartphone. Konkurrencen støttes af Sony Mobile og har til formål at give skaberne flere udtryksmuligheder og fremme originalitet og innovation. Vi støtter fremskridt inden for den filmskabende kreativitet, der er unik for smartphones.

Billede af Xperia 5 II, for- og bagside, og Masterclass-logo
Xperia 5 II Masterclass

Perfekt til optagelse, visning, lytning og gaming – kompakt design. Kom med bag kulisserne, når vores eksperter viser, hvordan du får mest ud af Xperia 5 II.

Xperia 5 II med 5G
Xperia Produktlancering 2020

Kompakt design – bygget til fart. Sony fortsætter sin smartphone evolution med lanceringen af den nye Xperia 5 II, den seneste model i flagsskibserien med lækre teknologier fra Xperia 1 II i et kompakt design.

Se produktlanceringen, hvor Sony Mobile løfter sløret for Xperia 5 II.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponsorerer Short Shorts Film Festival & Asia 2020

Dette er første gang, en virksomhed støtter denne prestigefulde kortfilmskonkurrence, som giver vinderne chancen for at modtage en nominering til Academy Awards®. Xperia danner også et partnerskab med Creators’ Junction, en begivenhed, der udforsker fremtiden for film og teknologi sammen med den næste generation af filmskabere.

Til musikelskere – samarbejde med Sony Music Entertainment

Hør musik, som den bør høres. Xperia 1 II bygger på vores erfaring inden for både lydhardware og musikunderholdning, og den er udviklet til at levere en gennemført autentisk lytteoplevelse, hvor lyden er finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment.

Xperia 1 er tildelt Red Dot Award for produktdesign 2020​
Xperia 1 er tildelt Red Dot Award for produktdesign 2020​

Innovation, funktionalitet, formel kvalitet, ergonomi, robusthed samt symbolsk og følelsesmæssigt indhold – Xperia 1 scorede topkarakterer inden for en lang række kriterier for at vinde den internationale designpris. 

Xperia 1 og Cinema Pro er tildelt iF Design Award 2020

Xperia 1 og Cinema Pro, Sonys digitale biograffilmkamerateknologi, har modtaget iF Design Award 2020 for enestående innovationer inden for design.