#TravelByXperia

@SonyXperia på Instagram

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram på en orange baggrund
Tag med på en virtuel tur rundt i verden med Xperia

I 2020 ændredes vores hverdagsliv dramatisk – herunder, hvordan vi bevæger os fra sted til sted. I en tid, hvor fysiske rejser stadig kan føles som en fjern dagdrøm, er #TravelByXperia beregnet til at hjælpe folk overalt på kloden med at genskabe deres kærlighed til eventyret. Fra fængslende bymotiver til lokale delikatesser – udforsk verden med Xperia. Du ved aldrig, hvad du finder. 

Oplev gaderne i Hongkong

Lær menneskerne og gaderne at kende i Hongkong med Billy Has dokumentaristiske billeder.

© Billy Ha. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Billy Ha. Alle billeder er taget med Xperia. 

Billede af Billy Ha
Billy Ha

Billy er født i Hongkong og vokset op i USA, før han vendte hjem igen. Han startede i 2016 med at tage billeder af forskellige gader, og han foretrækker at tage billeder af folk, der ikke bemærker det. Hans arbejde fremhæver detaljer og udtryk ved folk, der går, og hans fokus er nu på socialdokumentar – at hvert billede skal fortælle en historie. Han kan lide at fange unikke øjeblikke af folks adfærd og finde forskellige kompositioner og andre usete vinkler for hvert billede.

Billy Ha fortæller om sine foretrukne steder at fotografere i Hongkong
På vej mod centrum i New York

Oplev en side af New York, som de fleste mennesker ikke ser, med Crissibeth Coopers gadefotografering.

© Crissibeth Cooper. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Crissibeth Cooper. Alle billeder er taget med Xperia. 

Foto af Crissibeth Cooper
Mød Crissibeth Cooper – fotograf fra New York

Crissibeth Cooper, der er født og opvokset i New York, fokuserer på at tage præcist sammensatte billeder, der ofte udnytter symmetrien og det gyldne snit. De mest almindelige temaer omfatter førende linjer, refleksioner, arkitektur, forsvindingspunkter og bymotiver. Hun har udstillet på Highline og Sony Square i NYC, og hendes kreative billeder kan ses på Getty Images. Hun er stiftende medlem af Sony Alpha Imaging Collective.  

Hør Crissibeths tilgang til at indfange NYC
Få en smag af Paris

Få en følelse af livet i Paris med de nyeste billeder fra Laurent Derossis hjemby.

© Laurent Derossi. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Laurent Derossi. Alle billeder er taget med Xperia. 

Laurent Derossi foran Eiffeltårnet
Mød Laurent Derossi – parisisk fotograf

Laurent Derossi (@Parisexplorer), er en parisisk fotograf fra Metz, som har specialiseret sig i by- og rejsefotografering. Den nysgerrige og eventyrlystne Laurent udforsker gaderne i Paris, mens han leder efter unikke perspektiver. Laurent deler sine billeder på hans websted og på hans sociale netværk, hvor han følges af titusinder af mennesker.

Hør Laurent Derossi fortælle om fotografering af Paris
Start et svensk eventyr

Tag på en tur gennem de smukke bjerge, søer og landskaber i Sverige om vinteren med Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Tobias Hägg. Alle billeder er taget med Xperia. 

Foto af Tobias Hägg i fuld længde
Mød Tobias Hägg – svensk fotograf

Tobias Hägg (Airpixels på de sociale medier) er en fotograf og videograf, der er bosat i udkanten af Stockholm. Tobias elsker at udforske landskaber og de store vidder, og han rejser til de mest afsides liggende steder på jorden for at indfange de unikke øjeblikke fra unikke perspektiver til fotografering og film. Han har som 1 af 14 fotografer fået sit navn i Masters of Drone Photography, og han er dommer ved Cewephotoworld, en af de største fotokonkurrencer i verden.

Hør Tobias Hägg fortælle om sin filosofi bag fotografering 
Få de bedste tip fra Tiffany Nguyen #TravelByXperia
Tiffany Nguyen på en vej
Mød Tiffany Nguyen

Tiffany er en eventyrlysten rejsefotograf fra det sydlige Californien med en utroligt forskelligartet portefølje. Hun var et af de første medlemmer af Sony Alpha Imaging Collective og er inspireret af sine rejser. Hendes arbejde næres af at opdage nye steder og fordybe sig i ukendte kulturer.

Deltag i #TravelByXperia

Du kan tage med på denne rejse ved blot at tage et billede af dit eget lands smukke landskab, mad og kultur med din Xperia-enhed og lægge det op på Instagram under hashtagget #TravelByXperia. Vores officielle Sony Mobile Instagram @SonyXperia vil derefter vælge de bedste fotografier og dele dem i vores feed og Story.

 Hvis @SonyXperia skal dele dit billede, skal du:

Læse og acceptere vilkårene og betingelserne, før du deltager i denne kampagne

Læg det op med følgende hashtag: #TravelByXperia
Tilføj navnet på dit land eller område, f.eks. #Denmark
Navnet på din Xperia-enhed, f.eks. #Xperia 5II

Modellen på din smartphone er ligegyldig, så længe du bruger en Xperia. Hvis vi vælger dit billede, kontakter vi dig først via en direkte meddelelse på Instagram. 

Se Vilkår og betingelser