Gaming på helt nyt niveau med Xperia

Uanset, om du spiller for sjov eller er professionel e-sportsspiller, så vil du hurtigt opdage, hvorfor Xperia er mobilspillernes naturlige valg.

Den officielle mobilenhed for Call of Duty®: Mobile World Championship 2021

Alle i hele verden kan deltage i Call of Duty: Mobile World Championship 2021, der gennemføres på flere stadier. Xperia 1 III er den officielle mobilenhed for Stage 4 Regional Playoffs på udvalgte markeder og Stage 5 Grand Finals. Xperia 1 III giver spillerne mulighed for at få en optimeret spiloplevelse med 120 b/sek.   


©2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc. 

Den ultimative Asphalt 9-spiloplevelse

Asphalt 9: Legends er Gamelofts seneste udgivelse af verdens mest downloadede og prisvindende mobilracerspilfranchise – spillet kombinerer hyperrealistisk racerindhold med det vildeste inden for hyperbiler og sætter virkelig gang i fantasien. Den flotte 21:9-skærm på Xperia 1 III og det høje antal b/sek. giver fantastiske, flydende bevægelser og en ultimative Asphalt 9-spiloplevelse. 


©2021 Gameloft. Alle rettigheder forbeholdes. Alle producenter, biler, navne, mærker og tilhørende billedmateriale er varemærker og/eller ophavsretligt beskyttede materialer tilhørende deres respektive ejere.
 

Udviklet til at være et skridt foran

Særligt i førstepersons skydespil er hver eneste visuelle oplysning og lydoplysning om din modstander af afgørende betydning – og Xperia 1 III giver dig mere end nogensinde før. Som respons på de professionelle spilleres krav har vi fokuseret på både kvaliteten og lyden og muligheden for at tilpasse dem. Så du kan forbedre dit gameplay og skrue op for sejrene. 

Kom med bag kulissen på Xperia 1 III

Se, hvordan teknikerne trak på de professionelle spilleres viden og ekspertise til at skabe en exceptionel spiloplevelse.

Teknologi samudviklet med professionelle gamere
Sammensat billede af et medlem af det professionelle SCARZ-team og nærbillede af spil på en Xperia-telefon
Juster farve og lysstyrke for at se fjenden først

At finde dine modstandere, før de finder dig, er afgørende for en sejr. Så Xperia 1 III gør det muligt at justere skærmindstillinger som lysstyrkebalance, så du kan se fjenderne og andre genstande, der ellers er skjult i mørke. Du kan også forudindstille farve og lysstyrke for bestemte spilstadier eller for nemmere aflæsning af kort i udfordrende miljøer.

Lyd, der kan tilpasses, overvinder dine modstandere

I et spil kan det, du hører, være lige så vigtigt som det, du ser. Xperia 1 III lader dig bruge lydequalizeren til at minimere unødvendige lyde, så du kan fokusere på det, der er vigtigt – fra en modstanders fodtrin til lyden af en stift, der bliver trukket ud af en granat. Xperia 1 III giver dig også en forbedret stemmechatfunktion, så kommunikationen med teamet bliver mere tydelig.

Sammensat billede af et medlem af det professionelle SCARZ-team og nærbillede af brugergrænsefladen for lydequalizeren på en Xperia-telefon
Billede af en robotenhed, der gengiver fingerbevægelser på en spilskærm på Xperia 1 III
Hver berøring tæller

Vi har optaget de professionelle spilleres fingerbevægelser og justeret berøringsresponsen, mens fingerbevægelserne blev gengivet med en robot. Resultatet er en Xperia med exceptionel berøringshastighed og nøjagtighed med en berøringsscanningshastighed på 240 Hz til præcisionskontrol.

Spilforbedring giver dig kamp til stregen

Spilforbedring indeholder en række funktioner og indstillinger, der forbedrer din spiloplevelse. Se videoen, og få mere at vide.

Finjuster din spiloplevelse

Spilforbedring er nem og intuitiv at bruge og giver dig mulighed for at tilpasse og justere alle aspekter af spiloplevelsen, så den passer til lige netop dig. 

Tilpas skærmindstillingerne for at få vist mere af det vigtige

Fra farve til hvidbalance – Xperia giver dig mulighed for at tilpasse dine skærmindstillinger, så handlingen bliver mere tydelig og du nemmere kan spotte modstanderne. Det er mere behageligt for øjnene, så du kan spille i længere tid uden at overbelaste øjnene.

Juster lyden til din fordel

Lydequalizeren lader dig fokusere på de vigtige lyde – fodtrin, der nærmer sig, eller den særlige lyd fra et bestemt våben – find ud af, hvor dine modstandere er, hvad de pønser på, og hvordan du kan slå dem. 

Brugerdefinerede indstillinger

Forskellige spil stiller forskellige krav til dig som spiller. Spilforbedring giver dig mulighed for at tilpasse vigtige indstillinger, bl.a. skærmopdateringsfrekvens, reaktionstid ved berøring og berøringsfølsomhed.

Mere jævnt gameplay

En anden spilforbedringsfunktion er 240 Hz reduktion af billedslør ved bevægelse, der giver utrolig jævn action på skærmen. Spillet fremstår tydeligt og knivskarpt, og selv lange bevægelser sker uden sløring, så dit fokus kan forblive uforstyrret på spillet.

Hurtigere reaktionstid ved berøring

For at imødekomme især e-sportspillerne har Xperia en øget touch-scanningsfrekvens på 240 Hz og dermed en super hurtig touch-respons. I krævende situationer kan dette gøre hele forskellen.

Undgå overophedning

Strømstyringsfunktionen til varmeeliminering hjælper med at undgå overophedning og beskytter batteriet, hvis du spiller, mens din Xperia er tilsluttet en oplader. Spil længere tid uden, at det går ud over ydeevnen.

Fuldt fokus på spillet

Aktiver konkurrencetilstanden for at lave din Xperia om til en dedikeret spilenhed, der udrydder al distraktion fra handlingen. Notifikationer, advarsler og indgående opkald deaktiveres, så du kan fokusere 100 % på dit spil.

Justering af lydindstillinger

Vil du optage og dele dit spil online? Lydmixeren gør det muligt at justere lydstyrken for tale og spil særskilt for at opnå en balanceret lyd. Og du kan optage ved maksimal lydstyrke, selvom du spiller ved lav lydstyrke via et headset.

En Xperia-smartphone, der viser justerbare lydindstillinger
Ren tale

Når der bruges et headset med mikrofon og 3,5 mm lydstik til chat i spillet, reduceres baggrundsstøj væsentligt med Voice Chat-støjreduktion. Så du og holdkammeraterne kan høre hinanden helt tydeligt.