Gaming på helt nyt niveau med Xperia

Uanset, om du spiller for sjov eller er professionel e-sportsspiller, så vil du hurtigt opdage, hvorfor Xperia er mobilspillernes naturlige valg.

Alt du skal bruge for at vinde

Specifikationer for Xperia 5 II

Ikon for skærm i 21:9 CinemaWide™-format
Skærm i 21:9 CinemaWide™-format

Superbred 21:9-skærm, så du kan se mere af spillet.

Logo for Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G-mobilplatform

Exceptionel procesydeevne giver problemfri gaming.

Ikon for skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens
Skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens

Skarp gengivelse af genstande i hurtig bevægelse, så dit spil bliver helt jævnt.

Ikon for 240 Hz touch-scanningsfrekvens
240 Hz touch-scanningsfrekvens

Systemet genkender din berøring i præcis det øjeblik, du har tiltænkt det.

Ikon for eliminering af overophedning
Undgå overophedning

Grafenstruktur og strømstyringsfunktion til varmeeliminering reducerer belastning af batteriet.

Ikon for 3,5 mm lydstik
3,5 mm lydstik

Kabeltilsluttede høretelefoner giver kortere latenstid og problemfri spiloplevelse.

Ikon for Spilforbedring
Spilforbedring: Spil bedre, og del mere

Større nøjagtighed i spil, ingen forstyrrelser, online tip og nem deling.

Ikon for 4.000 mAh-batteri
Kraftfuldt batteri

Et batteri på 4.000 mAh med lang batteritid giver timevis af uafbrudt gameplay.

Bliv en del af spillet. Kom øverst på ranglisten.

Med den fascinerende 21:9 CinemaWide™-skærm og den høje opdateringsfrekvens kan du fordybe dig endnu mere i dine Xperia 5 II-mobilspil. Og uanset, hvad du spiller, sikrer enhedens præcisionskontrol, lynhurtige respons og Spilforbedring-funktioner, at du altid er et skridt foran.

Til professionelle spillere

Se videoen for at opleve Xperia 5 II-spil som den opleves af vores teknikere og professionelle spillere.

Bygget til professionelle præstationer
Grafik, der viser, at Xperia 5 II har 35 % hurtigere reaktionstid ved berøring end Xperia 5
35% hurtigere reaktionstid ved berøring

Berøringsfølsomheden på Xperia 5 II er i høj grad forbedret og hjulpet på vej med input fra e-sportsspillere – så når du sigter, så misser du ikke. Den reagerer på din berøring op til 35 % hurtigere end forgængeren Xperia 5, og dermed vinder du værdifulde splitsekunder, når du har allermest brug for dem. 

CPU-styring

Spil belaster CPU-enheden maks. og medfører varieret ydeevne og hastighed. Derfor er Xperia 5 II udstyret med CPU-styring, der optimerer ydeevnens effektivitet især under spil. Derfor kan Call of Duty®: Mobile-spillere nu forvente en 120 Hz-multiplayer-oplevelse med den allerbedste ydeevne og med en stabilitet på 97 %.

Billede af to telefonskærme, hvor den ene er orange og rød for høj temperatur, og den anden er grøn og gul for lav temperatur

[A] FRA = høj temperatur       [B] TIL = lav temperatur

Strømstyringsfunktion til varmeeliminering

Længere tids spil på telefonen kræver tilslutning af opladerkabel. Dette udvikler varme, der påvirker spillets ydeevne. Strømstyringsfunktionen til varmeeliminering håndterer dette ved at sende strøm direkte til telefonsystemerne og programmerne fra opladeren og gå uden om batteriet for at reducere varmepåvirkningen.

Reduktion af billedslør ved bevægelse

For at maksimere bevægelsernes skarphed er skærmen på Xperia 5 II blevet opgraderet fra 60 Hz til 120 Hz – og ved at indsætte sorte billeder får spillerne oplevelsen af 240 Hz med reduktion af billedslør ved bevægelse. Teknikerne finjusterede frekvensen og forholdet med de professionelle spilleres for at sikre den rigtige balance af lysstyrke og reduktion af billedslør ved bevægelse.

Billede, der sammenligner smartphone-skærme med opdateringsfrekvens på 60 Hz, 120 Hz og 240 Hz.

*tilsvarende

Skabt til gaming

Se, hvorfor Xperia 5 II er så fantastisk til spil.

Spilforbedring giver dig kamp til stregen

Spilforbedring indeholder en række funktioner og indstillinger, der forbedrer din spiloplevelse. Se videoen, og få mere at vide.

Brugerdefinerede indstillinger

Forskellige spil stiller forskellige krav til dig som spiller. Spilforbedring giver dig mulighed for at tilpasse vigtige indstillinger, bl.a. skærmopdateringsfrekvens, reaktionstid ved berøring og berøringsfølsomhed.

Mere jævnt gameplay

En anden spilforbedringsfunktion er 240 Hz reduktion af billedslør ved bevægelse, der giver utrolig jævn action på skærmen. Spillet fremstår tydeligt og knivskarpt, og selv lange bevægelser sker uden sløring, så dit fokus kan forblive uforstyrret på spillet.

Hurtigere reaktionstid ved berøring

For at imødekomme især e-sportspillerne har Xperia 5 II en øget touch-scanningsfrekvens på 240 Hz og dermed en super hurtig reaktionstid ved berøring. I krævende situationer kan dette gøre hele forskellen.

Undgå overophedning

Strømstyringsfunktionen til varmeeliminering hjælper med at undgå overophedning og beskytter batteriet, hvis du spiller, mens din Xperia er tilsluttet en oplader. Spil længere tid uden, at det går ud over ydeevnen.

Fuldt fokus på spillet

Aktiver konkurrencetilstanden for at lave din Xperia om til en dedikeret spilenhed, der udrydder al distraktion fra handlingen. Notifikationer, advarsler og indgående opkald deaktiveres, så du kan fokusere 100 % på dit spil.

Justering af lydindstillinger

Vil du optage og dele dit spil online? Lydmixeren gør det muligt at justere lydstyrken for tale og spil særskilt for at opnå en balanceret lyd. Og du kan optage ved maksimal lydstyrke, selvom du spiller ved lav lydstyrke via et headset.

Billede af smartphone-skærm, der viser justerbare lydindstillinger
Ren tale

Når der bruges et headset med mikrofon og 3,5 mm lydstik til chat i spillet, reduceres baggrundsstøj væsentligt med Voice Chat-støjreduktion. Så du og holdkammeraterne kan høre hinanden helt tydeligt. 

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc.

Optimeret til Call of Duty®: Mobile

Xperia er den officielle smartphone til Call of Duty® Mobile. Spillet er optimeret med Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ for at forbedre din oplevelse. Xperia 5 II og multiplayer i Call of Duty®: Mobile giver dig en helt ny spiloplevelse med 120 b/sek., der er finjusteret i samarbejde med Sony Mobile. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc.
Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, der er registreret i USA og andre lande, og bruges med tilladelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaber.