Smartphones

Pige i gul T-shirt går rundt mellem træer og klipper med pandelygte Pige i gul T-shirt går rundt mellem træer og klipper med pandelygte
Montage med ti billeder placeret i to rækker ved siden af hinanden af fem både på en kanal, en person med en paraply, der passerer en farverig væg, fødder, der hænger i luften fra en høj gynge, en gul tulipan på en mark med røde tulipaner, en kødret på en bakke på et bord, en mand og en kvinde, der tager en selfie, en rød taxa, der kører gennem en sløret by, en skateboarder, der laver tricks, udsigten fra en klippe af surfing på en strand og en lysebrun hund i en have.

Deltag i #WowXperia
Gør dagen "Wow" med Xperia 

#WowXperia vil gerne forvandle dine hverdagsoplevelser til noget mere eventyrligt.

Find inspiration i de enkle kreative teknikker fra skaberne på #WowXperia, og find magien i dine favoritsteder, når du går på opdagelse med Xperia.

For at deltage i #WowXperia skal du bare tage billeder af hverdagens wow-oplevelser med din Xperia-enhed og poste dem på Instagram med hashtagget #WowXperia. Vores officielle Sony Mobile Instagram @SonyXperia vil derefter vælge de bedste fotografier og dele dem i vores feed og Story.

Hvis @SonyXperia må dele dine billeder og/eller videoer, skal du:

Læse og acceptere vilkårene og betingelserne, før du deltager i denne kampagne

Følge @SonyXperia
Lægge det op med følgende hashtag: #WowXperia
Tilføje navnet på dit land eller område, f.eks. #Denmark
Inkludere navnet på din Xperia-enhed, f.eks. #Xperia1lV

Din smartphone-model er ikke relevant, så længe billedet er taget med Xperia. Hvis vi vælger dit eller dine billeder, kontakter vi dig først via Direkte besked på Instagram.

For at se vilkår og betingelser

Klik her