Artikel-ID : S700023177 / Sidst ændret : 30-10-2012

Windows 8 - Sådan konfigureres opstartsapplikationer med Jobliste (Task Manager)

Sådan konfigureres opstartsapplikationer med Jobliste (Task Manager)

Sådan startes Joblisten (Task Manager)

1. Vis Charms-menuen ved at anbringe cursoren i hjørnet øverst til højre eller nederst til højre
    2. Vælg “Søg”
    3. Scroll mod højre, og vælg “Jobliste (Task Manager)”
    4. Vælg Flere informationer
    5. Systeminformationerne vises nu for slutbrugeren

Du kan forbedre opstarten ved at bruge Jobliste (Task Manager)

1. Vælg fanebladet “Opstart”.
    2. Højreklik på applikationen, og vælg “Deaktiver” for at deaktivere en specifik applikation under opstart
    3. Vælg “Aktiver” for at aktivere en specifik applikation under opstart
      Advarsel: Vælg omhyggeligt, når du deaktiverer applikationen.  Nogle applikationer kan være vigtige at få aktiveret under opstart.  Brugeren kan aktivere applikationen, hvis den er deaktiveret