Artikel-ID : 00254168 / Sidst ændret : 28-12-2020

Hvorfor er teksten på TV'et sløret, når der modtages et 4K 120 Hz-signal fra en anden enhed?

Der opstod et softwareproblem i videobehandlingen, da du brugte TV'et i spil-/grafiktilstand. TV-softwareopdatering version 6.0414 fra Sony har løst dette problem.

Sådan downloades den nyeste softwareopdatering til mit Android TV

Hvis du vil modtage softwareopdateringer, skal du sørge for, at indstillingen Søg automatisk efter opdatering eller Automatisk download af software er slået TIL på dit TV. I så fald starter download automatisk, så snart en opdatering er tilgængelig til din enhed. Hvis du har slået denne indstilling FRA, skal du manuelt kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer til dit TV.

Du kan downloade opdateringen fra downloadsiden til din TV-model og installere den manuelt.

Jeg har downloadet den seneste softwareopdatering, men teksten på TV'et er stadig sløret, når 4K120 Hz-signalet er input

Understøttelse af 4K 120 Hz er en relativt ny TV-funktion, der er udviklet med henblik på videoindhold, ikke stillbilleder. Fordelene ved en opdateringshastighed på 120 Hz, som f.eks. jævn og flimmerfri video, er derfor mest tydelige, når du bruger TV'et i spil-/grafiktilstand.

Når du viser stillbilleder, anbefaler vi, at du ændrer signalindstillingen på outputenheden til 4K 60 Hz for at opnå den optimale billedbehandling.