Artikel-ID : 00204119 / Sidst ændret : 27-06-2019

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger for 2010-2014 BRAVIA TV'er

  Denne vigtige meddelelse gælder for følgende BRAVIA TV'er:

  • 2010-2014-modeller
    

  Sony har foretaget nogle ændringer til sin praksis for indsamling af personlige data og ajourført sine fortrolighedspolitikker, så de er mere tydelige for vores kunder. Klik her for at gå til den opdaterede meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

  Hidtil har vi forbedret vores TV'er, applikationer og enhedsindstillinger ved at analysere kundebrugsmønstre. For at gøre dette har vi indsamlet og brugt TV-applikations- og fjernbetjeningsdata (f.eks. frekvensen for applikationsbrug, tryk på fjernbetjeningen, lyd-/billedformat, billede, lyd- og systemindstillinger samt type og antal af tilsluttede enheder (f.eks. USB, HDMI)). Vi stoppede dog med at analysere disse fra og med juli 2016. 

  1. januar 2018 blev Sony Visual Products Inc. databehandler i forbindelse med BRAVIA TV'er. Vores repræsentant i EU er Sony Europe Limited, hvis virksomhedsadresse er The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, United Kingdom. 

  Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler dine data, kan du kontakte Sony Europe Limiteds databeskyttelsesteam ved at sende en e-mail til: privacyoffice.SEU@sony.com. Du kan også kontakte os ved at skrive til Sony Europe Limited, The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, United Kingdom, eller du kan kontakte din lokale Sony-virksomhed på http://sony-europe.com.