Et objektiv, der matcher fantasien

Sonys omfattende udvalg af objektiver lader dig være kreativ.

stregtegning af A-mount-objektiv
A-mount-objektiver

A-mount-systemet, der er udviklet på baggrund af stor erfaring med objektiver, giver alsidighed til alle vores A- og E-mount-kameraer, som f.eks. det populære α77II og kameraet for eksperter α99.

stregtegning af E-mount-objektiv
E-mount-objektiver

Dette voksende produktsortiment, der er udviklet til at arbejde sammen med vores kompakte og spejlløse E-mount-kameraer, tilbyder forskellige APS-C- og fuldformatløsninger.

Sony G Lenses og ZEISS®

Præcisionsobjektiver designet til professionelle

G Master
G Master

Høj opløsning og spektakulær bokeh mødes i disse objektiver, der vil fortsætte med at levere den ultimative ydeevne med de mest avancerede kamerahuse i mange år fremover.

G Lens (G Lens er et varemærke og har ingen flertalsform)
G-objektiv

G Lenses med stor blænde kombinerer en række fremskridt, der resulterer i en fremragende ydelse. Specialglas minimerer graden af farveændringer, der opstår ved store blændeåbninger. Den cirkulære blænde er med til at skabe en smuk, sløret baggrund.

ZEISS®-objektiver
ZEISS®-objektiver

Sony har udviklet et sortiment af objektiver sammen med ZEISS, så du kan få 160 års ekspertise fra optikområdet i hænderne. Specialglas, belægninger og avancerede fremstillingsmetoder bliver kombineret, så du får professionelle kreative værktøjer.

Se det. Forestil dig det. Fang det.

Den dygtige fotograf ser et motiv og tager derefter den tekniske udfordring op med at komponere og optage billedet. Et udvalg af objektiver giver dig de præcisionsværktøjer, du skal bruge til at omsætte din fantasi til billede.

Portrætter

Gode portrætobjektiver har store blændeåbninger til at give hurtigere lukkehastigheder, der er gavnlige ved optagelse indendørs eller ved svag belysning. Store blændeåbninger giver også mere dybdeskarphed. Portrætobjektiver har ofte brændvidder på 50-135 mm og F5.6 eller større blænde.

Dyreliv

Hold dig på afstand, mens du stadig får dit billede. Telefoto- og høj-zoom-objektiver, især med brændvidder fra 200-500 mm, er den bedste måde at fotografere dyr i al deres pragt.

Landskab

Enestående landskaber med klarhed og detaljerigdom i ensartede farver fra kant til kant. De bedste objektiver har en kort brændvidde (20-35 mm) og bred synsvinkel. Et stativ gør optagelse med lavere blændetal mulig for en maksimal detaljeringsgrad.

Makro + nærbilleder

Til de bedste nærbilleder skal du bruge et særskilt makroobjektiv – som har en høj forstørrelsesgrad til gengivelse i fuld størrelse. Gode makroobjektiver har også et fladt fokusområde for at holde både midten og hjørnerne af små genstande skarpe.

Sport

De to vigtigste funktioner i et godt objektiv til sportsfotografering er kraftig zoom, samt et vidvinkel eller "hurtigt" objektiv. Vi har en række A-mount- og E-mount-objektiver, både telefoto-prime og telefoto-zoom.

Billede af objektiver
Guide til objektivterminologi
Billede for supportsiden
Support til objektiver

FOR EJERE