Forbinder billeder med fantasien

One Mount-konceptet bringer Sonys mest avancerede billedteknologi sammen via E-mount-platformen – problemfri tilslutning af fuldformat og APS-C, stillbilleder og film, amatører og professionelle via et alsidigt udvalg af kamerahuse og objektiver, der tilbyder ubegrænset kreativitet.

One Mount. Tilslut nemt med E-mount.

Kompakt og let – E-mount forbinder APS-C til fuldformat, spejlløse Alpha-kameraer til professionelle videokameraer og begynderudstyr til avanceret udstyr. Brug fuldformatobjektiver på APS-C-huse, og sæt E-mount-objektiver på professionelle videokameraer.

E-mount. Slip kraften løs.
Billede af Integreret, fremtidssikret design
Integreret, fremtidssikret design

Vores tilgang til end-to-end-design udnytter kabinet-algoritmer for hurtig, nøjagtig autofokus og optagehastigheder, billedstabilisering og mere. Desuden sikrer det kompromisløse optiske design og vores kabinetter med superhøj opløsning udsøgt skarphed fra hjørne til hjørne.

Ideelt til både stillbilleder og film

I modsætning til andre objektivsystemer har filmoptagelse altid været en integreret del af E-mount-objektivet. Sammen med vores kamerahuse giver de nyeste AF-algoritmer og aktuatorer pålidelig og jævn fokusering. Fokuseringsudfordringer som f.eks. synsvinkel-udsving og aksiale kromatiske skift undertrykkes, mens klikfri iris-kontrol giver den betjening, du har brug for til filmoptagelse.

Billede af Ideelt til både stillbilleder og film
Ubegrænsede muligheder

E-mount åbner en verden af muligheder for både fotografer og videofotografer. Skift nemt mellem APS-C og fuldformat, lav vlog-optagelser med snapshot-objektiver, eller sæt super-teleobjektiver på videokameraer til naturdokumentarer.

Skab alt med One Mount
Billede af Spejlløse Alpha-kameraer
Spejlløse Alpha-kameraer
Billede af Alpha E-mount-objektiver
Alpha E-mount-objektiver
Billede af professionelle videokameraer
Professionelle videokameraer
Teknologi leveret af One Mount
Oplev vores fantasifulde verdener