Gå til indhold

Sony og miljøet

Vi stræber efter at opnå en nulpåvirkning af miljøet

Miljøvenlige egenskaber i produkter fra Sony

Hos Sony forsøger vi altid at reducere miljøpåvirkningen fra vores store sortiment af produkter. Denne indsats er tydelig i de kompakte, lette og energieffektive designs, der reducerer ressourcespild og strømforbrug, og i vores bestræbelser på at anvende genbrugsmaterialer. 

Ægte energibesparelser til en virtuel verden

PlayStation® giver mennesker mulighed for at opleve fantastiske nye verdener. Men i den virkelige verden er nødvendigheden af reduceret miljøpåvirkning stigende. Her tilbyder vi et lille indblik i, hvordan Sonys indsats sparer energi og ressourcer.

Ressourcebesparende tiltag, der er gode at høre om

Mobile produkter revolutionerer den måde, mennesker lever og arbejder på og giver et lysere syn på fremtiden vha. nyskabende funktioner og designs. Xperia™ Ear er et af disse nyttige værktøjer. Se, hvordan markedsudvidelse afbalanceres med miljøbevidsthed.

Se flere produkter fra Sony med miljøvenlige egenskaber

Miljøvenlig teknologi fra Sony

Hos Sony går vi meget op i at udvikle miljøvenlige teknologier for at reducere vores miljøpåvirkning.

Førende inden for udvikling af genbrugsplast

Førende inden for udvikling af genbrugsplast

Hos Sony har vi reduceret vores brug af ikke-fornyelige ressourcer ved at udvikle SORPLAS™, en type genbrugsplast, der både sikrer bæredygtighed og høj ydeevne, hvilket gør den perfekt til vores nye produkter.

Genbrug og en bedre lytteoplevelse

Øget brug af genbrugsplast er en del af Sonys miljøorienterede plan om at opnå en nulpåvirkning af miljøet. Sony præsenterer en ny type genbrugsplast, som vil medføre yderligere brug af genbrugsmaterialer i lydprodukter ved at bidrage til at levere lyd af høj kvalitet.

Genanvendt plastic: en del af din musik

Globale miljøvenlige aktiviteter hos Sony

Hver eneste virksomhed i Sony-koncernen på verdensplan deltager i miljøvenlige aktiviteter, der er skræddersyet til lokalsamfundet.

Det seneste i en række af miljøarrangementer afholdt af Sony i Kina.

Kina

Medarbejdere hos Sony i Kina hjælper med at udrydde en invasiv art.

Fremme af brugen af biogødning.

Hele Asien

Sony India støtter "Trees for Life" – et landbrugs- og skovprojekt.

Fremme af genbrug inden for TV-fremstilling med kampagnen "The step to a better quality image" (Et skridt hen mod et bedre kvalitetsbillede) i Mexico.

Latinamerika

Fremme af genbrug inden for TV-fremstilling med kampagnen "The step to a better quality image" (Et skridt hen mod et bedre kvalitetsbillede) i Mexico.

Sony anerkendt som førende inden for vandbesparelse i CDP Global Water Report 2016.

Japan/Østasien

Besøgende på Green Cycle-genbrugsanlæg overstiger 15.000.

SPE vinder priser ved 2016 Environmental Media Awards.

Nordamerika

SPE vinder priser ved 2016 Environmental Media Awards.

Årets grønne virksomhed 2015.

Europa

Årets grønne virksomhed 2015.

Sony – videoer om miljøvenlige aktiviteter

Angry Birds - International glædesdag

Som støtte for FN's internationale glædesdag promoverer et tiltag fra Sony Pictures og Angry Birds en lykkelig planet og opfordrer til handling for at stoppe klimaforandringerne.

Meddelelse fra den administrerende direktør

Fremskynd vores miljøinitiativer, når vi går ind i næste fase

Miljøvenlige tiltag er et af de vigtigste emner for Sony i en tid, hvor en virksomheds omtanke for miljøet er et af kundernes udvælgelseskriterier ved køb af produkter.

Sony har fortsat promoveret miljøvenlige aktiviteter baseret på vores "Road to Zero"-miljøplan, der har en nulpåvirkning af miljøet som mål. For at øge effektiviteten af vores miljøvenlige aktiviteter har vi nu etableret vores "Green Management 2020"-mål for miljøet (år for opnåelse: FY2020). Mens vi bevæger os frem mod disse mål, vil hele koncernen, herunder underholdnings- og elektronikområdet, udnytte deres individuelle styrker til at gennemføre disse aktiviteter.

Sony Group er nu gået ind i næste fase af vores miljøaktiviteter. Sony har forpligtet sig til ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der leverer spændende brugeroplevelser ved inspirere og tilfredsstille nysgerrigheden hos vores kunder rundt omkring i verden, men også gennem vores "Road to Zero"-miljøplan at arbejde for vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i hele vores virksomhed.

Kazuo Hirais signatur

Kazuo Hirai

Koncerndirektør og CEO, administrerende direktør, Sony Corporation

Road to ZERO

Miljøplanen fra Sony

Sony Group-virksomhederne står bag vores "Road to Zero"-miljøplan for at opnå en nulpåvirkning af miljøet. Detaljer om planen kan findes på et særligt websted.

Spotlight

Udvalgte rapporter om bemærkelsesværdige miljøinitiativer fra Sony.

CSR-RAPPORT 2015

CSR-rapporter

CSR-rapport, der fortæller om Sonys vigtigste CSR-aktiviteter.

Lovgivningsmæssige og andre oplysninger for dit land

Få mere at vide om lovgivningsmæssige oplysninger i dit land, der er relevante for produkter fra Sony.