Original Blended Material

Papirmateriale udviklet af Sony

For miljøet og for fremtiden

Sony er involveret i en række miljøbeskyttelsesaktiviteter, hvor den ene er at bruge papirbaseret produktemballage i stedet for kun at bruge plastemballage til visse produkter.

Hvad er Original Blended Material?

Original Blended Material er et papirmateriale udviklet af Sony med tanke på miljøet. Det er ikke afhængig af oliebaseret plast og kan formes til at opfylde en lang række emballagebehov.

Fødslen af Original Blended Material

Dyrket med miljøet i tankerne

De fleste papirprodukter kommer fra flerårige træer og planter med en lang vækstcyklus, der varetages gennem generationer. Vores Original Blended Materials bruger planter som bambus og sukkerrør, der vokser hurtigt. Vi er også bevidste om påvirkningen fra producenter og avlere, og vil gerne sikre, at miljøet tages i betragtning under vækst og høst.

1. Flerårig plante 2. Plante med kort vækstcyklus 3. Ungt træ 4. Voksende træ 5. Afgrening 6. Sortering og høst 7. CO2-optagelsesperiode

Indkøb af Original Blended Materials
Udvikling af alsidig emballage

Sony fremstiller en række produkter med forskellige emballageformer. Vores engagement i bæredygtighed har drevet os til forskellige formularer for Original Blended Material, der skaber frit formbar emballage, der passer til en lang række produkter og formål.

Opmærksomhed gennem vores emballage

Ved at bruge taktile materialer af høj kvalitet – skabt med miljøet i tankerne – stræber vi efter at øge bevidstheden om miljøet for alle, der holder pakken i hænderne.

Med hele pakken i tankerne

Original Blended Materials er et meget alsidigt materiale, der kan formes og bruges til en række forskellige formål, herunder ydre kasser, indvendige kasser, puder, hylstre, ark til produktbeskyttelse, instruktionsvejledninger og meget mere.

Sony-logo præget med papirmateriale
Reduceret brug af blæk

Ord og tekst kan gengives ved prægning uden brug af blæk.

Ingen unødvendig farve

Det endelige produkt er ufarvet for at opnå et tiltalende naturligt look.

Billede af papirmateriale
Skabt med genbrug i tankerne

Emballager lavet af blandede materialer kan indsamles sammen med andre papirmaterialer uden behov for yderligere sortering, hvilket gør genanvendelse til nyt papir nemt.

1. Genanvendt til nyt papir 2. Fremstillet 3. Købt 4. Indsamlet som materiale 5. Behandlet som affald

Nutiden og fremtiden inden for emballage
Portrætbillede af designer
Kenichi Hirose

Designer
Creative Center
Sony Group Corporation

Formålet med brugen af ​​dette materiale er at "kommunikere" til kunderne for at gøre dem mere opmærksomme på miljøet. Vi har tænkt på at fortælle dem "hvor", "hvad", "hvordan" og "hvorfor". Egentlig er miljøbevidsthed for Sony ikke noget, der kan opnås ved bare at levere produkter. Miljøcyklusser sker med og afhænger af handlingerne fra dem, der forstår dette koncept. Baseret på denne ide besøgte vi forskellige miljøer, udvalgte med omhu råmaterialer og kombinerede dem for at få mest muligt ud af deres egenskaber for at skabe materialer, der er funktionelt optimeret, og konverterede dem til "materialer til kommunikation". Vi håber, at denne emballage hjælper med at kommunikere budskabet til folk.