Sony Original Blended Material

Emballage lavet af 100 % papirmaterialer

Hjælper jorden med at holde sig smuk for fremtiden

Sony Group er involveret i en række miljøbeskyttelsesaktiviteter, hvor den ene er at bruge papirbaseret produktemballage i stedet for kun at sætte sin lid til plastemballage.

Hvad er Sony "Original Blended Material"?

"Original Blended Material" er et holdbart papirmateriale, der er udviklet af Sony. Det er velegnet til en række forskellige emballager og har mindre påvirkning af miljøet end ren plast.

Fødslen af "Original Blended Material"

Lavet af bæredygtige materialer

Høstet fra en plante med kort væksttid for at mindske den miljømæssige påvirkning

Mens de fleste papirprodukter stammer fra voksne flerårige træer, indeholder vores blandede emballage planter med kort vækstcyklus som bambus og sukkerrør. Produktion fra planter med kort vækstcyklus giver mindre CO2, da de kan dyrkes, sorteres og høstes ved behov i stedet for at fælde og igennem hele livscyklussen at pleje flerårige planter.

1. Flerårig plante 2. Plante med kort vækstcyklus 3. Ungt træ 4. Voksende træ 5. Afgrening 6. Sortering og høst 7. CO2-optagelsesperiode

Bæredygtighed gennem grønne materialer
Udvikling af alsidig og bæredygtig emballage

Sonys produkter findes i en række forskellige formede emballager.
De samme materialer blev brugt til at fremstille prototyper, der kunne ændres til en række forskellige former ved gentagne gange at justere formlen.

Opmærksomhed gennem vores emballage

Reduktion af materialer til polstring og indpakning

Brugen af ​​taktile materialer af høj kvalitet – skabt med miljøet i tankerne – bidrager både til vores egne bæredygtighedsmål og skaber efter vores mening også større miljøbevidsthed hos vores brugere.

Med hele pakken i tankerne

Omslag, yderkasse, inderkasse, polstring ... alt er 100 % Sony "Original Blended Material".
Det er et alsidigt materiale, der kan formes og bruges til en lang række formål.

Sony-logo præget med papirmateriale
Reduceret brug af blæk

Ord og tekst kan gengives ved prægning uden brug af blæk.

Ingen unødvendig farve

Det endelige produkt er ufarvet for at bevare et tiltalende naturligt look og betyder herudover sikrere håndtering og lavere ressourceforbrug.

Billede af papirmateriale
Skabt med genbrug i tankerne

Emballager lavet af blandede materialer kan indsamles sammen med andre papirmaterialer uden behov for yderligere sortering, hvilket gør genanvendelse til nyt papir nemt.

1. Genanvendt til nyt papir 2. Fremstillet 3. Købt 4. Indsamlet som materiale 5. Behandlet som affald

Stræben efter bæredygtig emballage

Nutiden og fremtiden inden for emballage

Portrætbillede af designer
Kenichi Hirose

Designer
Creative Center
Sony Group Corporation

Formålet med brugen af ​​dette materiale er at "kommunikere" til kunderne for at gøre dem mere opmærksomme på miljøet. Vi har tænkt på at fortælle dem "hvor", "hvad", "hvordan" og "hvorfor". Egentlig er miljøbevidsthed for Sony ikke noget, der kan opnås ved bare at levere produkter. Miljøcyklusser sker med og afhænger af handlingerne fra dem, der forstår dette koncept. Baseret på denne ide besøgte vi forskellige miljøer, udvalgte med omhu råmaterialer og kombinerede dem for at få mest muligt ud af deres egenskaber for at skabe materialer, der er funktionelt optimeret, og konverterede dem til "materialer til kommunikation". Vi håber, at denne emballage hjælper med at kommunikere budskabet til folk.