WM1ZM2

Ren lytteglæde

WM1ZM2 er en del af Signature Series fra Sony og sætter en ny standard for ren lydkvalitet og raffineret lydoplevelse. Med fine materialer og en omhyggelig detaljenøjagtighed tilbyder den brugervenlig download og streaming af musik – dette er lyd, når det er allerbedst. 

Vejl. Udsalgspris

kr 30.000,00

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.Download/streaming med wi-fi


Se nærmere på WM1ZM2
Renere materialer for en renere lyd

Selv om iltfri kobber (OFC) er ekstremt vanskeligt at forarbejde med maskine, har WM1ZM2 et guldbelagt OFC-kabinet, præcis som sin forgænger. Denne gang er renheden af OFC dog blevet opgraderet til 99,99 %, hvilket giver endnu større fordele med hensyn til lydkvalitet og høj stivhed. Bassen er ren og kraftfuld, stemningen er mere ekspansiv, og intervallet fra midt til høj lyder fængslende smukt.

Virkelighedstro lydgengivelse

S-Master ™ HX digital forstærkerteknologi, udviklet specifikt til Walkman®, er kompatibel med DSD-formatet og understøtter afbalanceret lyd med høj udgangseffekt. Det reducerer forvrængning og støj i en række forskellige frekvenser, og sikrer dermed en rigere og fyldigere lyd, yderligere forbedret af blyfri kvalitetsloddemetal.


En endnu stærkere strømforsyning

WM1ZM2 har en endnu stærkere strømforsyning end sin forgænger, både i den analoge blok og den digitale blok, og er udviklet med inspiration fra DMP-Z1, vores flagskib inden for digitale musikafspillere.

Nærbillede af printplade med stor og solid højpolymerkondensator
Stor og solid højpolymerkondensator

Den nyudviklede store og solide højpolymerkondensator fungerer som batterihjælp til forstærkerblokken og tilbyder stor kapacitans og lav modstand. Den er i stand til øjeblikkeligt at levere store mængder strøm og kan præcist sende signaler ved at undgå pludselige fald i spænding. Dette bidrager til kraftfuld og præcis baslyd og tydelig vokal.

FT CAP3 (højpolymerkondensator)

FT CAP3 er tunet af ingeniørerne hos Sony til alle bypass-kondensatorer i strømforsyningslydblokken. Med udgangspunkt i knowhow fra udviklingen af eksklusiv lyd til hjemmet, har det forbedret lydudtrykket og skabt en mere jævn lyd med et bredere lydspektrum, mere transparens og en strammere bas.

Printplade med FT CAP3 (højpolymerkondensator)
Fræset OFC-blok på mørk baggrund
Poleret blok i OFC

En poleret OFC-blok dækker den digitale blok. Dette hjælper med at styrke digital jording og forbedre støjbeskyttelse fra digitale blokelementer såsom applikationsprocessor og hukommelsesenheder. Resultatet er klarere lyd, der synes at komme op af stilhed.

Printplade med højpolymerkondensatorer
Højpolymerkondensatorer

Højpolymerkondensatorer indeni WM1ZM2 bruges til at styrke strømforsyningen til forstærkerblokken for et ubalanceret output, hvilket forstærker gengivelsen af basfrekvenser for en mere imponerende lydoplevelse.

Printplade med filmkondensatorer
Filmkondensatorer

Filmkondensatorer i høj kvalitet leverer spænding med en lineær respons på tværs af frekvenser, hvilket resulterer i mindre forvrængning og støj.

Printplade med snoede induktorer
Snoede induktorer

Udskiftning af konventionel lamineret kondensator, snoede induktorer i den digitale blok til strømforsyning bidrager til en ren lyd. 

Ekstraordinær lyd begynder med fantastiske komponenter

For at opnå den høje lydkvalitet på WM1ZM2 har vi ikke kun opgraderet en række komponenter, men også samlet dem i det bedst mulige layout.

KIMBER KABLE® 

Ledningsmaterialet fra forstærkerbasen til det afbalancerede hovedtelefonstik er opgraderet til et tykt KIMBER KABLE®, ligesom på vores flagskib, DMP-Z1. Dette eliminerer ekstern støj, transmitterer lydsignaler af høj kvalitet og opnår en kraftig og jævn lydkvalitet.

Printplade med krystaloscillatorer
Krystaloscillatorer

To kompakte præcisionskrystaloscillatorer med lav fasestøj sikrer præcis stabilitet på samplingfrekvenser på 44,1 kHz og 48 kHz. Krystalelektrodestykket er udformet med gulddampaflejring for forbedrede elektriske egenskaber og forbedret instrumental separation. Dette hjælper med at fjerne lydslør og reducere støj for at skabe en ren, åben lydgengivelse.

Fine Sound Register

Det overflademonterede Fine Sound Register sikrer en ensartet, effektiv strømdistribution til kredsløbets komponenter for ensartet lydkvalitet.

Flot lydregister på en hvid baggrund
Printplade med reflow-loddemetal med guld
Nyudviklet reflow-loddemetal med guld

Det er første gang Sony har brugt reflow-loddemetal med guld, og det er brugt over hele printpladens overflade, så den samlede effekt er signifikant, herunder forbedret lydlokalisering og et bredere lydspektrum.

En spole af loddemetal i høj kvalitet med guld
Loddemetal i høj kvalitet med guld

Guldets fremragende konduktivitet sikrer det absolut mindst mulige signaltab. En førsteklasses, blyfri kvalitetsloddemetal med en lille smule guld forbinder printplade til batteriet på WM1ZM2.

Billede, der sammenligner normale huller med fyldte huller
Lavdielektrisk printplade og fyldte huller

Printpladen bruger lavt dielektrisk materiale for at skabe en nøjagtig signaloverførsel, mens hullerne er fyldt med kobber for yderligere at reducere impedans. Resultatet er et bredt lydspektrum med ren og lys lyd.
[A] Normale huller [B] Fyldte huller

Billede af printplade med lydblokken fremhævet med rødt og strøm-/digitalblokken i blåt
Optimeret printkortlayout

Printpladens layout er blevet optimeret ved at opdele lydblokken (markeret med rød) og strøm-/digitalblokken (blå) for at sikre, at lydkvaliteten er upåvirket af digital interferens.

Avanceret lydbehandling

WM1ZM2 har en række lydbehandlingsteknologier, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din musik, uanset kilden.

Afbalanceret tilslutning

Walkman® har et stik, der er designet til det nye Φ4,4 mm afbalancerede tilslutningskabel. Dette separerer lydsignaler fra venstre og højre, mens det reducerer signaltransmissionstab og deraf følgende lydforringelse. 

Logo for MQA
MQA™ 

Denne Walkman er udstyret med MQA-teknologi, som giver dig mulighed for at afspille MQA-lydfiler.

Ikonisk stil

WM1ZM2 er udstyret med en større skærm og med større lydkomponenter og balancerer funktionalitet med ikonisk stil. 

Visning forfra af WM1ZM2 Walkman med Android™-brugergrænsefladen
Med wi-fi kan du streame og downloade endnu mere musik

WM1ZM2 understøtter Android™, er wi-fi-kompatibel og giver dig endnu mere musikglæde. Lyt til dine foretrukne streaming- og musikapps på din Walkman, eller opret forbindelse til en PC for at downloade sange og afspilningslister.

Visning forfra af WM1ZM2 Walkman – skærmen viser brugergrænsefladen for musikafspilning
Stor skærm på 5"

Den store berøringsskærm på 12,7 cm (5") giver en jævn og responsiv seeroplevelse og er blevet større i forhold til sin forgænger, der havde en skærm på 10,2 cm (4"), og opgraderet til HD.

Ikon for batterilevetid
Lang batteritid

Fordyb dig i din musik med op til 40 timers nonstop lydafspilning i høj opløsning ved 96 kHz FLAC.

Visning forfra af WM1ZM2, der viser startskærmen på Walkman
Walkman® Home Screen

Med Walkman® Home Screen kan du tilpasse hjemmeskærmen, så den passer til dine behov.

Underside af WM1ZM2 Walkman, som viser USB Type-C®-porten
USB Type-C®-port

En USB Type-C®-port, som er kompatibel med USB 3.2 Gen1, tilbyder hurtig overførsel af musikfiler og nem tilslutning med en række enheder.

Ikon for SD-kort
Lagerplads, der kan udvides 

Med en integreret hukommelse på 256 GB og en åbning til SD-kort kan du med WM1ZM2 lytte til selv de allerstørste musiksamlinger på farten.

Opdag Signature Series

Lad dig ikke nøje med mindre end medrivende topkvalitet med hele udvalget af Signature Series-produkter. De er designet til ultimativ lydkvalitet og overgår alle tidligere lydkonventioner for at højne hver eneste tone.

Løft lydniveauet

Se, hvordan vores teknikeres tilstræbelser og personlige lydkultur inspirerede skabelsen af Signature Series.

Så omsluttende.
Så virkelig.

Lad lyden omslutte dig. Lige så virkelighedstro, som hvis du var til en livekoncert eller i studiet. Med 360 Reality Audio har musik aldrig været mere omsluttende eller virkelig. Med WM1ZM2 kan du nyde 360 Reality Audio.

Tre tallerkener med forskellige materialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Der er ikke brugt plast i emballagen til WM1ZM2, hvilket afspejler Sonys engagement i at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Hjælpefunktioner

Vi mener, at teknologi skal gøre verden mere interaktiv, mere kreativ, mere underholdende og mere inkluderende. Ved at inkorporere et menneskecentreret og inkluderende design i vores lydprodukter giver vi alle vores brugere Kando-oplevelsen, uanset alder, egenskaber eller miljø.

Billede af person, der lytter med lukkede øjne, en anden person strækker sig, og en tredje i kørestol maler

Specifikationer og funktioner

WM1ZM2 Walkman® er en del af Signature Series og kombinerer kompromisløs lydkvalitet med wi-fi-kompatibilitet til download og streaming.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Native DSD-filunderstøttelse (Direct Stream Digital)

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Wi-fi-kompatibel for direkte download og streaming

  • 256 GB kapacitet og åbning til SD-kort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger