Billede af en person med et par hovedtelefoner fra Sony, som trykker på ørepuden med en finger på en sløret baggrund Billede af en person med et par hovedtelefoner fra Sony, som trykker på ørepuden med en finger på en sløret baggrund

Tilgængelighed for alle,
uanset behov

Vi mener, at teknologi skal gøre verden mere interaktiv, mere kreativ, mere underholdende og mere inkluderende. Ved at inkorporere et menneskecentreret og inkluderende design i vores lydprodukter giver vi alle vores brugere Kando-oplevelsen, uanset alder, egenskaber eller miljø.

Enkelt ikonbillede af et øje, et øre og en hånd Enkelt ikonbillede af et øje, et øre og en hånd

Hjælp til syn

Få visuel support med disse funktioner og apps

Assisteret betjening af din Walkman®

Med skærmlæserfunktionen TalkBack0 får du adgang til skærmfunktioner og information uden et klart udsyn eller præcis touchbetjening på skærmen. Når du aktiverer skærmlæseren TalkBack, kan du stryge to fingre op og ned for at skifte skærmen og få læst titlerne på de brugbare funktioner og indstillinger op. Det er stadig muligt at justere lydstyrken, gentage et nummer, stoppe, springe frem og tilbage med knapperne på enheden.
Vinklet billede af guldfarvet Sony Walkman, der viser knapperne på siden
Billede af logoet for Sony Headphones Connect-appen

Enkel betjening af hovedtelefoner med Sony | Headphones Connect

Sony | Headphones Connect-appen understøtter skærmlæserfunktionen på smartphones for at give tilgængelig betjening. Juster indstillinger for dine hovedtelefoner og lyden med Sony | Headphones Connect-appen, så de passer til dine præferencer og behov.
Udforsk Sony | Headphones Connect
Billede af logoet for Sony Music Center-appen

Enkel trådløs højttalerbetjening med Sony | Music Center

Sony | Music Center understøtter skærmlæserfunktionen på smartphones. Den samler på praktisk vis lyttefunktioner på ét sted og giver dig nem styring af trådløse højttalerfunktioner, så du kan håndtere dine enheder direkte fra din smartphone.
Få mere at vide om Music Center

Hjælp til hørelse

Kontrollér lyden, og juster den efter dine præferencer

Øretelefoner med åbent ringdesign

LinkBuds er skabt med det unikke åbne ringdesign, der lader brugerne høre lyde fra omgivelserne, mens de nyder podcasts, musik og anden underholdning. Ringdriverenheden har en åben central membran til lydtransparens, så det er nemt at snakke med venner og holde forbindelsen til omgivelserne.
Billede af hvide Sony LinkBuds-hovedtelefoner. En af øretelefonerne ses bagfra, og den anden ses fra siden

Hør mere af verden omkring dig

Med Ambient Sound-indstilling0 kan du stadig høre verden omkring dig, selv mens du nyder din musik. Sony | Headphones Connect-appen dig mulighed for at justere den omgivende lyd i 20 niveauer eller bruge indstillingen Focus on Voice, så du kan tale uden at fjerne dine hovedtelefoner.
Billede af brugergrænsefladen Ambient Sound Control

Lyt sikkert med Sony | Headphones Connect-appen

Tjek, om du lytter til musik på en sikker måde, ved at sammenligne lydtryksdata optaget af dine hovedtelefoner med vejledning fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO). Modtag OS-meddelelser, når dit lytteniveau er for højt.
Billede af logoet for Sony Headphones Connect-appen

Hjælp til mobilitet

Gør det nemmere at betjene din enhed med masser af praktiske funktioner

Praktisk Speak-to-Chat-funktion

Speak-to-Chat-funktionen bruger indbyggede mikrofoner og avanceret lydsignalbehandling til at genkende og reagere på din stemme. I det øjeblik du starter en samtale, sætter Speak-to-Chat din musik på pause og slipper lyde fra omgivelserne ind. Når du er færdig med din samtale, starter musik automatisk igen01.
Stregtegning af en person med hovedtelefoner, der taler med en person uden hovedtelefoner. Der vises et pauseikon øverst til venstre

Adaptive Sound Control tilpasser sig automatisk til det, du laver

Adaptive Sound Control er en intelligent funktion, der opfatter, hvor du er, og hvad du laver. Funktionen justerer derefter indstillingerne i forhold til den omkringværende lyd, så din lytteoplevelse bliver optimeret. Funktionen genkender endda steder, du ofte besøger, som din arbejdsplads, fitnesscenteret eller din yndlingscafé, og skifter lydtilstande, der passer til situationen.
Billede af et digital kort med ikoner for hjem, fitnesscenter, kontor og skole i blå stifter

Kontrol lige ved hånden

Hovedtelefonerne har intuitiv touchbetjening, der gør det nemmere end nogensinde at administrere dine enheder. Du kan f.eks. skifte fra støjreduktion til Ambient Sound-indstilling, afspille eller sætte musik på pause, springe numre over og meget mere med et enkelt tryk på siden af hovedtelefonerne0.
Ikonbillede af hånd med en finger, der berører en cirkel

Hurtig opmærksomhed

Hvis du har brug for at høre dine omgivelser, skal du bare placere hånden over indkapslingen eller øretelefonen0 for at skrue ned for musikken, så du kan høre omgivende lyde.
Stregtegning af to personer, der taler sammen. Den ene rører sine hovedtelefoner med en finger, og der vises et pauseikon øverst til venstre

Udforsk vores bærbare Walkman®-lydafspillere

Se vores trådløse højttalere

Få mere at vide om vores tilgængelighedsfunktioner