Artikel-ID : S700023355 / Sidst ændret : 31-01-2012

Vigtig meddelelse vedrørende Sony VAIO® F11 og CW2 serier

Kære Sony VAIO-kunde,

Sony lægger vægt på at opretholde et højt kvalitetsniveau i produkterne.

Vi er på det seneste blevet opmærksomme på en potentiel problemstilling, der vedrører bestemte bærbare computere i serierne VAIO VPCF11- og VPCCW2, der har været på markedet i Europa siden januar 2010.

I sjældne tilfælde kan disse bærbare computere blive overophedede grundet en potentiel defekt i det interne temperaturstyringssystem, som kan lede til deformation af tastaturet eller chassiset og desuden udgøre en risiko for forbrænding af brugeren.

Hvis du er i besiddelse af en VPCF11 eller VPCCW2, anbefaler Sony, at du downloader og installerer en BIOS-firmwareopdatering, der er specifikt designet til at forhindre denne potentielle overophedning.

Klik her for at kontrollere om din VAIO-notebook er en del af den pågældende serie.
    Klik her for at downloade og installere BIOS-firmwareopdateringen:

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker yderligere hjælp til installationen af BIOS-firmwareopdateringen, bedes du kontakte Sonys tekniske support.

Vi tager kvaliteten af de produkter, som vi sælger, meget alvorligt, og vi gør en indsats for at sikre, at de produkter vi udvikler, lever op til dine forventninger.

Vi vil gerne på forhånd beklage dybt, for enhver ulejlighed dette kan medføre.
    Tak fordi du bruger VAIO.

Med venlig hilsen,
    Dit VAIO-supportteam