Artikel-ID : 00250266 / Sidst ændret : 02-09-2020

Angående "Ophør af DR TV tjenesters tilgængelighed" på 2013 og tidligere generationer BRAVIA TV

2 September 2020

Kære værdsatte Sony kunde,

Det er bekræftet at DR TV applikationen, der er adgang til enten fra menuen ”Home” eller fra den røde knap på 2013 og tidligere generationer Sony BRAVIA TV, ikke længere fungerer og når du vælger den vises en fejlmeddelelse som "Download fra internet mislykkedes" eller "Download fra internet er annulleret, da indholdets sikkerhed ikke kan bekræftes".

Symptomerne der opleves er ikke en fejl i tv'et, men et resultat af specifikationsændringer foretaget af tv stationen, der overstiger tv'ets egenskaber.

Som et resultat af dette har Sony besluttet at fjerne DR TV-appen fra TV apps menuen på de berørte modeller den 1.10.2020.

For at slå HbbTV fra på DR’s kanaler for ikke at få meddelelsen "Download fra internet er annulleret, da indholdets sikkerhed ikke kan bekræftes" vist.

1. Vælg DR kanalen
    2. Tryk på Home knappen på fjernbetjeningen.
    3. Vælg Indstillinger.
    4. Vælg Digital opsætning.
    5. Vælg Opsætning af interaktivt program.
    6. Vælg Applikation til (Prog. X*), vælg Fra.

*X repræsenterer kanalnummeret. Dette skal gøres for hver enkelt kanal hvor det ønskes at slå HbbTV funktionen fra.

Vi værdsætter deres tålmodighed og beklager den ulejlighed dette må have medført.

[Berørte modeller]

2013 models

• R42xA Series, R47xA Series
    • S995A Series
    • W905A Series, W60xA Series, W65xA Series, W656A Series, W685A Series, W855A Series, W80xA Series
    • X8505A Series, X9005A Series

2012 models

• BX340 Series, BX440 Series
    • EX34x Series, EX44x Series, EX55x Series, EX65x Series
    • HX75x Series, HX85x Series, HX95x Series
    • X9005 Series

2011 models

• BX32x Series, BX420 Series
    • CX32D Series, CX52x Series
    • EX310 Series, EX410 Series, EX32x Series, EX42x Series, EX52x Series, EX72x Series
    • HX72x Series, HX82x Series, HX92x Series
    • NX72x Series