Artikel-ID : 00249979 / Sidst ændret : 26-08-2020

Slå HbbTV funktionen fra på RB1 og AZ3 serierne

Hvis de ser fejl meddelelsen: "Download fra internet er annulleret, da indholdets sikkerhed ikke kan bekræftes” når de prøver at tilgå HbbTV funktionen, kan de slå funktionen fra ved at følge nedenstående trin.

For at slå HbbTV funktionen fra for en specifik kanal bedes de følge disse trin:

1. Vælg den kanal hvor de ønsker at slå HbbTV funktionen fra.
    2. Tryk på Home knappen på fjernbetjeningen.
    3. Vælg Indstillinger → Digital opsætning → Opsætning af interaktivt program
    4. Vælg Applikation til (Prog. X*), vælg Fra

*X repræsenterer kanalnummeret. Dette skal gøres for hver enkelt kanal hvor de ønsker at slå HbbTV funktionen fra.