Artikel-ID : 00247221 / Sidst ændret : 18-06-2020

Fejlmeddelelse ved brug af DR TV online indhold?

Hvis de møder en af nedenstående fejlbeskrivelser når de forsøger at tilgå DR TV’s online indhold er det nødvendigt at opdatere deres TV’s software:

• "Internet download failed" når de forsøger at åbne DR TV app’en
    • "Internet download is cancelled because the content security cannot be validated" når de forsøger at tilgå DR HbbTV ved at benytte den røde knap

Sådan opdateres TV softwaren

Hvis fjernsynet er tilsluttet til internettet vil deres TV automatisk opdateres til den korrekte software version (v.3.006), hvilket vil eliminere disse fejlbeskrivelser.

De kan læse vores informationsartikel på hvordan de opdaterer deres fjernsyn (artiklen er på Engelsk).

Alternativt kan de opdatere deres TV med en USB nøgle ved at downloade softwaren her og følge instruktionerne.