Artikel-ID : 00245289 / Sidst ændret : 05-05-2020

Sådan gør du: Udfør fejlfinding på din Sony Xperia-smartphone

Hvis du har problemer med din Sony Xperia, kan du prøve disse seks fejlfindingstips for at få din telefon op at køre igen på ingen tid. Før du udfører fejlfinding, er det altid en god ide at genstarte telefonen. Dette vil løse de fleste af de små problemer, du vil støde på.

Tidsstempler:

Support-app – 00:36
    Softwareopdatering – 01:04
    Rydning af cache – 01:28
    Fejlsikret tilstand – 02:13
    Gennemtving genstart – 03:08
    Fabriksnulstilling: – 03:33

Denne video understøtter undertekster.
    Sådan slår du undertekster til eller fra, når du ser internetvideoer fra YouTube.