Artikel-ID : 00234499 / Sidst ændret : 28-05-2020

[360] Analyser dine ørers form (360 Reality Audio)

Ved at analysere din øreform i Headphones Connect-appen kan du opleve mere realistisk og medrivende lyd.
    Du kan gøre dette, når du konfigurerer 360 Reality Audio Setup.

Bemærk: Du kan kun analysere dine ører ved brug af kompatible produkter fra Sony.

Sådan analyserer du din øreform

1. Åbn Headphones Connect-appen, og tilslut dine Bluetooth-hovedtelefoner.
    2. Vælg 360 Reality Audio Setup - Analyse ear shape - ANALYSE.

3. Når meddelelsen [Analyse your ear shape] vises, skal du vælge NEXT.

4. Læs den viste meddelelse, og vælg OK.

5. Når meddelelsen [Take a photo of your left ear] vises, skal du vælg TAKE A PHOTO.

Bemærk: Når bekræftelsesvinduet for adgang til appen vises, skal du vælge [ALLOW].
    6. Når meddelelsen [On the next screen, voice guidance will be provided]  vises, skal du vælge [OK].
    7. Sørg for at tage et billede, hvor dit ansigt forfra passer ind i rammen i appen
    8. Drej din hals mod højre, og tag et billede, hvor venstre side af ansigtet passer ind i rammen i appen.
    9. Når meddelelsen [Your left ear has been successfully captured] vises, skal du vælge [NEXT].
    10. Sørg for at tage et billede, hvor dit ansigt forfra passer ind i rammen i appen.
    11. Drej din hals mod venstre, og tag et billede, hvor højre side af ansigtet passer ind i rammen i appen.
    12. Når meddelelsen [Your left ear has been successfully captured] vises, skal du vælge [START].

Når meddelelsen [completed] vises, er analysen udført.
    Når du er færdig med at analyse dine ører, skal du udføre [Optimise apps] i næste trin.
    Du kan finde yderligere oplysninger i How to optimise apps (360 Reality Audio)