Artikel-ID : 00234526 / Sidst ændret : 21-08-2020

[360] Sådan optimerer du apps (360 Reality Audio)

Når du udfører funktionen [Optimise apps], anvendes de oplysninger, der er indsamlet ved analyse af din øreform, i 360 Reality Audio-kompatible apps (f.eks. din musiktjenesteudbyder).

Bemærk: Før du kan optimere apps, skal du først gennemføre analysen af øreformen.
    Du kan finde yderligere oplysninger i How to analyse your ear shape (360 Reality Audio)

Sådan optimerer du apps

1. Åbn Headphones Connect-appen, og tilslut dine Bluetooth-hovedtelefoner.
    2. Vælg 360 Reality Audio Setup - Optimise apps - OPTIMISE.
      Skærmbillede af, hvordan man optimerer apps ved hjælp af appen Headphones Connect

3. Når meddelelsen [360 Reality Audio is only available from these music server apps] vises, skal du vælge den app, du vil bruge.
    4. Læs den viste meddelelse, og vælg enten [LAUNCH TO OPTIMISE] eller [INSTALL AND OPTIMISE].

Når meddelelsen [OPTIMISE COMPLETE] vises, er funktionen Optimise apps gennemført.