Artikel-ID : 00245543 / Sidst ændret : 03-08-2020

Hvordan finder jeg modelnavn og serienummer for mit TV?

For at få en optimal oplevelse på Sonys supportwebsted er det vigtigt at søge efter dit specifikke produkt. Produktsiden er det bedste adgangspunkt til masser af oplysninger.

Hver model har et entydigt modelnavn og serienummer. Du kan finde dem på tre måder:

1. Menuen Indstillinger
    2. Mærkaten bag på TV'et
    3. Den originale kasse/emballage

1. Kontrollér menuen Indstillinger

Proceduren varierer en smule, afhængigt af om dit TV er et Android-TV eller ej.

>>> Hvordan kan man se forskel på et Android og ikke-Android TV

For Android TV fra Sony (softwareversion 3.843 eller nyere)
    Denne menusti er til vores Android TV, der er installeret med enten Nougat-operativsystemet eller nyere:

1. Tryk på knappen Help på fjernbetjeningen
    2. Vælg [System information]

System information – Android-modelnummer

BEMÆRK:

• For Android TV fra Sony (softwareversion 3.533 eller tidligere)
      • Tryk på knappen HOME på fjernbetjeningen, og vælg [Settings] > [TV] > [About] > [Device name] > [System information]
      • Denne menusti er specifikt til vores første generation af Android TV'er, hvor Marshmallow-operativsystemet er installeret
      • Vi anbefaler, at du installerer den nyeste firmware til dit TV

Til Smart TV uden Android:

1. Tryk på knappen HOME på fjernbetjeningen
    2. Vælg [Settings] > [Customer Support]
    3. Dit produktnavn vises i øverste højre hjørne

Modelnavn for TV uden Android

2. Find mærkaten bag på TV'et

Hvis du kigger på bagsiden af TV'et, vil du bemærke en lille mærkat i sort-hvid, som normalt er placeret i venstre hjørne eller side på TV'et.

Bag på TV'et – mærkat med model- og serienummer (venstre hjørne)

Du finder:

(1) Modelnavn
    (2) det 7-cifrede serienummer (dette nummer findes også på den originale kasse/emballage)
    (3) varenummeret (dette nummer er kun til interne formål)

minimærkat – modelnavn, serienummer og varenummer

3. Den originale kasse

Hvis du ikke kan få adgang til menuen med TV-indstillinger, eller dit TV er vægmonteret, så du ikke kan se mærkaten, kan du altid se den originale produktemballage eller brugervejledningen.

Spørgsmål: Hvad betyder mit modelnavn?

Hvert modelnavn er ikke en tilfældig talrækkefølge. Navnet indeholder bestemte oplysninger:

KDL-32WD756
    KD-75XE9405
    KD-65AF9
    1. Denførste del af modelnavnet (før bindestregen) angiver TV'ets opløsning: 2K (KDL) og 4K (KD).
    2. Tallene efter bindestregen angiver skærmstørrelsen i tommer
    3. Den sidste sekvens af bogstaver og tal viser en bestemt produktionsserie. Det er vigtigere af hensyn til support og reparation
      • Det sidste bogstav kan angive en afvigelse i farven på kanten og rammen eller standeren
      • Hvis bogstavet begynder med et "A", betyder det, at det er en del af vores OLED-sortiment

Ting, du skal huske på ...

• Når du søger efter generelle oplysninger på supportwebstedet, skal du bruge modelnavnet
    • Her er nogle eksempler på korrekte modelnavne: KD-55X8507C, KDL-32EX710 og KD-55AG9

Blu-ray Disc-afspillere (BDP'er) og hjemmebiografsystemer

Nedenfor er angivet nogle eksempler på BDP'er og hjemmebiografsystemer:

1. Modelnavn
    2. Serienummer

Blu-Ray Home cinema serial number example