Artikel-ID : 00200065 / Sidst ændret : 14-08-2018

Tilføj, sortér og slet nemt kanaler med musik: Sony Channel Editor

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af et nyt redigeringsværktøj til kanaler!*

Værktøjet "Sony Channel Editor" giver dig mulighed for at omorganisere din kanalliste fra din PC. Dette brugervenlige værktøj er nemt at anvende. Følg blot denne 3-trins proces:

1. Overfør listen fra dit TV til en USB-enhed
  2. Rediger placeringerne af kanallistens indhold på computeren
  3. Overfør den tilbage til TV'et

Værktøjet kan downloades fra siden for din specifikke TV-model og er kompatibel med alle Sony TV'er fra 2012 og fremefter:

Når du blevet fortrolig med det basale, hvorfor så ikke prøve værktøjets mere avancerede funktioner?

Vi håber, at du vil blive glad for det nye værktøj: redigering som du ønsker det!

Med venlig hilsen

Sony Europe

*Bemærk: Værktøjet fås kun på visse sprog. Hvis dit sprog ikke er dækket, vil den downloadede fil og værktøjet blive vist på engelsk.