Artikel-ID : 00200065 / Sidst ændret : 05-07-2018

Tilføj, sortér og slet nemt kanaler med musik: Sony Channel Editor

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af et nyt redigeringsværktøj til kanaler!*

Værktøjet "Sony Channel Editor" giver dig mulighed for at omorganisere din kanalliste fra din PC. Dette brugervenlige værktøj er nemt at anvende. Følg blot denne 3-trins proces:

1. Overfør listen fra dit TV til en USB-enhed
  2. Rediger placeringerne af kanallistens indhold på computeren
  3. Overfør den tilbage til TV'et

Værktøjet kan downloades fra siden for din specifikke TV-model og er kompatibel med alle Sony TV'er fra 2012 og fremefter.

Når du blevet fortrolig med det basale, hvorfor så ikke prøve værktøjets mere avancerede funktioner?

Vi håber, at du vil blive glad for det nye værktøj: redigering som du ønsker det!

Med venlig hilsen

Sony Europe

*Bemærk: Værktøjet fås kun på visse sprog. Hvis dit sprog ikke er dækket, vil den downloadede fil og værktøjet blive vist på engelsk.