Hovedtelefoner

Hovedtelefoner med støjeliminering

Hold fokus på din musik, og luk distraherende støj ude med vores fremragende hovedtelefoner med støjeliminering. Fortsæt med at læse for at få mere at vide, og find det perfekte sæt til din livsstil.

Kun musikken

Nyd fantastisk lyd uden distraherende støj. Med vores bedste støjeliminerende hovedtelefoner kommer din musik - og intet andet - i centrum. Fra støjeliminerende ørepuder til modeller med hovedbøjle og Bluetooth til trådløs streaming.

Mand, der bruger støjeliminerende hovedtelefoner på farten
Kvinde, der lukker verden ude med støjeliminerende hovedtelefoner
Lyt som aldrig før

Omdan hver sang til en oplevelse med vores støjeliminerende hovedtelefoner. Ved at fjerne op til 99,7 % af den omgivende støj kan du fokusere på din musik som aldrig før - detaljerne stråler, rytmen får fylde, og sangstemmerne får ny kraft.

Kun det bedste

Gør din musik bedre med støjeliminerende hovedtelefoner, der har den nyeste Sony-lydteknologi. Vores hovedtelefoners brede frekvensområde og kraftfulde neodymdrivere sikrer, at hver tone gengives nøjagtigt for en enestående lytteoplevelse.

Mand, der bruger Sonys bedste støjeliminerende hovedtelefoner
Designet til komfort

Lyt med vores støjeliminerende hovedtelefoner. Elegante hovedbøjletyper har polstrede ørepuder og kan foldes sammen mhp. nem opbevaring. Vores støjeliminerende øretelefoner leveres med tre forskellige størrelser ørepuder i blød silikone.

Støjeliminerende øretelefoner fra Sony
Støjeliminerende hovedtelefoner fra Sony
Lang afspilningstid

Tag et sæt støjeliminerende hovedtelefoner på, og hør musik i timevis. Med udvalgte modeller med en batterilevetid på op til 80 timer på en enkelt opladning kan du være sikker på, at vores hovedtelefoner kan stå distancen.