WH-XB900N

Hør alle toner med EXTRA BASS™

Hold fokus på musikken med WH-XB900N-hovedtelefonernes exceptionelle bas og avancerede støjreduktion. Start din egen fest.

HOVEDBØJLE

Trådløse WH-XB900N-hovedtelefoner med støjreduktion

WH-XB900N
Billede af Trådløse WH-XB900N-hovedtelefoner med støjreduktion

blueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
Se XB900N i aktion

Opdag disse trådløse hovedtelefoner med støjreduktion og smarte funktioner som intuitiv touch-betjening, Hurtig opmærksomhed for nem samtale og lang batterilevetid, alt sammen i et flot design, der er lavet til lytning hele dagen med dyb, kraftfuld lyd.

Logo for EXTRA BASS™️
EXTRA BASS™ for imponerende dyb, kraftfuld lyd

Som en del af EXTRA BASS™-serien fra Sony forbedrer WH-XB900N-hovedtelefonerne med støjreduktion alle de lave frekvenser for at give utrolig bas. Den dedikerede baskanal på hovedtelefonkabinettet og øget lufttæthed mellem driverenheden og trommehinden hjælper med at skabe præcise, kraftfulde rytmer, der løfter hvert eneste nummer. Men hovedtelefonerne bevarer også stemmeklarheden for en vidunderligt rig, velafrundet lytteoplevelse.

Støjelimineringsteknologi

Luk verden ude og nyd din egen fest med digital støjreduktion og EXTRA BASS-lydkvalitet.

Logo for digital støjreduktion
Serie af billeder som viser, hvordan digital støjreduktion fungerer med WH-XB900N-hovedtelefoner.
Sådan fungerer det

En lille mikrofon i hovedtelefonerne samler omgivende lyd, og det støjreducerende kredsløb analyserer signalbølgeformen (A). Hovedtelefonerne genererer inverterede lydbølgeformer, som svarer præcist til den omgivende lyd i negative bølgeformer (B). Ved at overlejre den originale lyd med inverteret lyd (C), neutraliserer lydformerne hinanden - så det eneste, du hører, er din musik.

Nyd trådløs frihed med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og komplekse indstillinger. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod N-mærket for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame.

Bluetooth®-logo
Trådløs streaming med en Bluetooth®-forbindelse

Stream dine yndlingsnumre trådløst med trådløs Bluetooth®-teknologi ved at parre din smartphone eller tablet.

NFC™ One-touch-logo
NFC™ One-touch giver øjeblikkelig tilslutning

Hold den udvalgte, NFC™-kompatible enhed hen mod N-mærket for at oprette forbindelser hurtigt og uden problemer.

Ikon for 30 timers batterilevetid
Lang batterilevetid for strøm hele dagen

En opladning på 4 timer giver dig strøm hele dagen med omkring 30 timers afspilning. En hurtigopladning på 10 minutter giver op til 60 minutters lytning.

Elegant design og høj komfort

Uanset dit tøjvalg, så er det enkle, elegante og sofistikerede design på WH-XB900N-hovedtelefonerne med støjreduktion med en enkelt farve på ørekopperne det perfekte match. Bløde polstrede ørepuder giver langvarig komfort og gør dem ideelle til at lytte til dine favoritalbum, igen og igen.

Livsstilsbillede, der viser WH-XB900N-hovedtelefonernes foldbare design.
Foldbart design til hverdagsbrug

Er du færdig med at lytte? Med deres foldbare design er WH-XB900N-hovedtelefonerne med støjreduktion kompakte nok til at blive pakket væk i din taske nemt og hurtigt.

Produktbillede of WH-XB900N-hovedtelefoner
Indbygget mikrofon for let samtale

Det er nemt at tale, selv med dine hovedtelefoner på - en indbygget mikrofon lader dig tage håndfri kald fra udvalgte smartphones. Bare tryk to gange på hovedtelefonernes højre ørekop for at besvare et opkald og stryg op eller ned for at justere lydstyrken.

Kontrol lige ved hånden

Skift nummer, skru lydstyrken op eller ned og besvar eller foretag opkald ved at trykke på eller stryge over panelet på din ørekop. For at aktivere Quick Attention-funktionen, skal du blot trykke på den højre ørekop og musikkens lydstyrke sænkes med det samme, så du kan høre lyde omkring dig – fra en, der stiller dig et spørgsmål på en café, til informationer på en togstation.

Sony | Headphones Connect-logo
Sony | Headphones Connect-app

Download Sony | Headphones Connect-appen for at tilpasse din lytteoplevelse. Funktioner inkluderer en equalizer til at justere lydniveau og Adaptive Sound Control, der automatisk justerer indstillinger for omgivende lyd, så de passer til situationen.

Logoer for Google Assistant og Amazon Alexa
Smart med Stemmeassistent – Google Assistent og Amazon Alexa og Siri

Planlæg din dag ved at oprette forbindelse til din smartphones stemmeassistent via hovedtelefonernes indbyggede mikrofon. Nyd underholdning, kontakt dine venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget andet.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

En personlig biografoplevelse

Med BRAVIA XR™ og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og disse hovedtelefoner ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.  

Mand på sofa i en stue, der lytter til hovedtelefoner via en trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydoplevelse, der er optimeret til dig. Appen registrerer og analyserer din øreform, så øretelefonerne kan skabe dit eget personlige rumlige lydfelt, når de er parret med BRAVIA XR™ TV'er.

WLA-NS7 trådløs sender med hovedtelefoner på et skab – tilsluttet et vægmonteret BRAVIA TV
Dolby Atmos-oplevelse

Med en Sony WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til et BRAVIA XR™ TV skaber dine hovedtelefoner den ideelle opsætning af fantomhøjttalere omkring dig, så du får en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse. Bliv en del af scenen og føl, at du selv står midt i handlingen.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Fortab dig i din egen fest med EXTRA BASS™-lyd. Med strøm hele dagen, Bluetooth® trådløs teknologi, høj komfort og hverdagspraktikalitet lader WH-XB900N-hovedtelefonerne med støjreduktion dig nyde din musik på din måde.
  • EXTRA BASS™-lyd og digital støjreduktion

  • Lyt hele dagen med op til 30 timers batterilevetid

  • One-touch-lytning med NFC og Bluetooth® trådløs teknologi

  • Elegant, foldbart design

  • Håndfri opkald for bekvemmelighed

DRIVERENHED
40 mm
S-Master HX
Nej
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
PASSIV BETJENING
Ja
NFC
Ja
KABELLÆNGDE
ca. 1,2m (47 1/4 tommer) (medfølgende hovedtelefonkabel)
DSEE
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger