WH-1000XM4 

ONLY MUSIC.
NOTHING ELSE.

Det er bare dig og din musik med WH-1000XM4-hovedtelefoner. Det er den smarte måde at nyde mindre støj og endnu renere lyd på – med intelligent lytteteknologi, der automatisk tilpasses til oplevelsen.

HOVEDBØJLE

Trådløse WH-1000XM4-hovedtelefoner med støjreduktion

WH-1000XM4
Billede af Trådløse WH-1000XM4-hovedtelefoner med støjreduktion

bluewhiteplatinumsilverblack

Fra

Vejl. Udsalgspris

kr 2.800,00

(VAT)
Smelt sammen med din musik

Oplev, hvordan WH-1000XM4-hovedtelefonerne forener vores mest avancerede støjreduktion med exceptionel lydkvalitet og en række smarte funktioner for en enestående lytteoplevelse.

Kom tættere på WH-1000XM4-hovedtelefonerne
Vigtige funktioner
Hovedtelefoner med støjreduktion på et tog
Avanceret støjreduktion
Optimal lyd på en perron
Optimal lyd
hovedtelefoner med intelligent teknologi på en restaurant
Intelligent lytteteknologi
Avanceret støjreduktion

Hvad enten du flyver langdistance eller slapper af på en café, så giver WH-1000XM4-hovedtelefonerne dig vores avancerede støjreduktion og holder selv høje og mellemhøje toner ude.

Teknologien, der får det til at ske

Dual Noise-sensorteknologien, der har to mikrofoner på hver ørepude, opfanger omgivende støj og videregiver dataene til HD-støjreduceringsprocessoren QN1. Ved hjælp af en algoritme laver HD-støjreduceringsprocessoren QN1 så støjreduktion i realtid til en række forskellige lydmæssige miljøer. I samarbejde med Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) opfanger den og justerer musikken og støjsignalerne samt de akustiske karakteregenskaber mellem driverenheden og ørerne over 700 gange i sekundet.

HD-støjreduceringsprocessor QN1-chip
Optimeret støjreduktion

For at give maksimal støjreduktion har WH-1000XM4-hovedtelefonerne to indbyggede teknologier: Personlig optimering af støjreduktion og atmosfærisk trykoptimering, designet særligt til flyrejser.

Ambient Sound Control

Juster den omgivende lyd med Sony | Headphones Connect-appen for at reducere støj og stadig lade vigtige lyde trænge igennem, eksempelvis rejsemeddelelser, når du er på farten.

Nærbillede af venstre ørepude på Wh-1000xm4-hovedtelefoner
Trådløs frihed, optimal lyd

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved maksimal overførselshastighed på 990 kbps) som traditionel BLUETOOTH®-lyd. Det giver lyd i høj opløsning med en exceptionel kvalitet, der er så tæt som muligt på den lyd, du får med en dedikeret kabeltilslutning.

Eksploderet visning af delene inde i WH-1000Xm4-hovedtelefoner
Lyd, du kan stole på

En indbygget analog forstærker i HD-støjreduceringsprocessoren QN1 realiserer det uden sidestykke bedste signal-til-støj-forhold og lav forvrængning til bærbare enheder. Kraftfulde 40 mm drivere med membran af flydende krystal polymerfilm (LCP) gør hovedtelefonerne perfekte til håndtering af tunge rytmer og gengivelse af et fuldt frekvensområde op til 40 kHz.

Gendannelse i realtid af alle dine komprimerede filer

Med Edge-AI udvider DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) brugen af komprimerede musikfiler. Det giver dynamisk genkendelse af instrumentation, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang, såsom vokaler og overgange, og genskaber dermed det fulde spænd af toner, som gik tabt under komprimeringen, for at opnå en rigere, mere fuldstændig lytteoplevelse.

DSEE Extreme-logo
Intelligent lytteteknologi forbedrer lytteoplevelsen

WH-1000XM4-hovedtelefoner tilbyder en gnidningsfri lytteoplevelse ved at udnytte en række smarte teknologier. Speak-to-chat kan, for eksempel, sætte din musik på pause når du taler, selv med hovedtelefonerne på. Hovedtelefonerne har ligeledes nærhedssensor og accelerometer der kan fornemme, om du har dine hovedtelefoner på eller ej.

Praktisk Speak-to-Chat-funktion

Så snart du taler til nogen, stopper Speak-to-Chat automatisk musikken og slipper lyd ind, så du kan føre en samtale – praktisk, hvis du har hænderne fulde. Med udgangspunkt i Precise Voice Pickup-teknologi anvender denne smarte funktion fem mikrofoner, der er indbygget i dine hovedtelefoner, og avanceret behandling af lydsignalet til at genkende og reagere på din stemme. Og når samtalen er overstået, begynder musikken automatisk at spille igen.

Adaptive Sound Control tilpasser sig automatisk til det, du laver

Adaptive Sound Control er en intelligent funktion, der opfatter, hvor du er, og hvad du laver. Den justerer indstillingerne for den omgivende lyd til en ideel lytteoplevelse.

WH-1000XM4-hovedtelefoner undervejs med bus
Rejs i stilhed

Slap af på rejsen uden baggrundsstøj, der forstyrrer dine yndlingsnumre.

WH-1000XM4-hovedtelefoner undervejs på gaden
Til fods

Vær opmærksom på alt omkring dig, fra gaden til kontoret, mens du nyder musik.

WH-1000XM4-hovedtelefoner venter på en perron
Når du venter

Hør vigtige meddelelser, mens du venter, uden at høre anden baggrundsstøj.

Husker dine foretrukne steder

Med tiden lærer Adaptive Sound Control at genkende steder, som du ofte besøger, såsom din arbejdsplads, fitnesscenteret eller din yndlingscafé, og skræddersyr lyden til at passe til situationen.

Kort
Hovedtelefoner, der reagerer på dig

En nærhedssensor og to accelerationssensorer i dine hovedtelefoner kan registrere, om du har dem på eller ej. Afspilningen tilpasses så hertil for at spare batteristrøm.

WH-1000XM4-hovedtelefoner omkring nakken på en café
Sæt musikken på pause

Tag dine hovedtelefoner af, og musikken stopper automatisk.

Har WH-1000XM4-hovedtelefoner på i en café
Genoptag afspilning

Tag hovedtelefonerne på igen, og musikken begynder automatisk at afspille igen.

Hurtig opmærksomhed på en café
Hurtig opmærksomhed

Har du brug for hurtigt at høre stemmer eller lyde omkring dig? Placer blot din hånd over indkapslingen for øjeblikkeligt at skrue ned for musikkens lydstyrke og slippe lyd fra omgivelserne ind.

Hav dem på hele dagen med total komfort

WH-1000XM4-hovedtelefoner blander sofistikeret stil med exceptionel komfort. Superbløde ørepuder i opskummet polyuretan fordeler trykket jævnt og øger kontakten til ørepuden for en stabil pasform. Og med et letvægtsdesign lægger du stort set ikke mærke til, at du har dem på.

Strøm hele dagen, hurtig opladning

Med imponerende 30 timers batterilevetid har du nok strøm til selv lange ture. Og hvis du hurtigt skal bruge mere, kan du opnå 5 timers batterilevetid med blot 10 minutters opladning med AC-adapteren (ekstraudstyr).

Ubesværet betjening

Fra styring af din musik til adgang til din stemmeassistent eller at foretage håndfri opkald – med WH-1000XM4 kan det ikke blive nemmere.

WH-1000XM4 med stemmeassistent
Vær smartere med Stemmeassistent

Få håndfri hjælp. Bare sig "OK Google" eller "Alexa" for at aktivere din stemmeassistent. Nyd underholdning, kontakt venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget mere. Du kan endda styre funktioner på hovedtelefonfunktioner, f.eks. støjreduktion, med stemmen.

WH-1000XM4 med håndfri opkald
Klarere håndfri opkald 

Samtaler er ligetil med nemme, håndfri opkald. Lad din telefon blive, hvor den er, tal blot med et dobbelt tryk. Takket være Precise Voice Pickup-teknologi, der kombinerer fem indbyggede mikrofoner med avanceret behandling af lydsignalet, leverer WH-1000XM4 klarere stemmekvalitet til den anden person i telefonen. 

WH-1000XM4 med fingerspidsstyring
Kontrol lige ved hånden

Skift nummer, skru op eller ned for lyden, og besvar eller foretag opkald ved at trykke på eller stryge over panelet.

Sony | Headphones Connect-app

Med Sony | Headphones Connect-appen lader Ambient Sound Control dig justere lydstyrken af baggrundslyde og giver dig mulighed for kun at tillade, at stemmer høres. Samtidig kan du med Equalizer tilpasse lydniveauerne til din musik.

Logo for Headphones Connect
Multipunkt-forbindelse

For total komfort kan WH-1000XM4 parres med to Bluetooth-enheder samtidig. Når du modtager et opkald, ved dine hovedtelefoner, hvilken enhed der ringer, og opretter automatisk forbindelse til den rigtige. Du vil også være i stand til hurtigt og nemt at skifte dine hovedtelefoner over til hver af de to enheder med et enkelt tryk på en knap.

WH-1000XM4 på en mand i en restaurant
Fast Pair-logo

WH-1000XM4 understøtter Googles praktiske Fast Pair-funktion, så du nemt kan finde dine WH-1000XM4-hovedtelefoner med en tone eller lyd – eller ved at tjekke deres senest kendte position i Googles Find My Device-app på din smartphone.

WH-1000XM4 foldet indad
Drejelig sammenfoldelig struktur

Ørekopperne drejer indad, så de nemt kan pakkes sammen i et kompakt etui.

WH-1000XM4 i bæretaske med kabel
Bæreetui med kabel

Det medfølgende etui er slidstærkt og indeholder et kabel til lytning med kabel.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

En personlig biografoplevelse

Med BRAVIA XR™ og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og disse hovedtelefoner ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.  

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Intelligente og intuitive – WH-1000XM4-hovedtelefonerne har yderligere forbedringer af vores avancerede støjreduktion, exceptionel lydkvalitet og smart lytning, der justeres til din adfærd og stedet, du befinder dig.
  • HD-støjreduceringsprocessor QN1, Bluetooth Audio SoC og en dobbelt støjsensor lader dig lytte uden forstyrrelser

  • Optimering af personlig støjreduktion og optimering af atmosfærisk tryk

  • Lyd i høj opløsning med DSEE Extreme™ og LDAC

  • Adaptive Sound Control justerer automatisk indstillingerne for den omgivende lyd, så den passer til dine omgivelser og adfærd

  • Trådløs frihed med BLUETOOTH®-teknologi

DRIVERENHED
40 mm, dome-type (CCAW-svingspole)
DSEE Extreme
Ja
FREKVENSKURVE
4 Hz-40.000 Hz
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
FREKVENSKURVE (AKTIV BETJENING)
4 Hz-40.000 Hz
PASSIV BETJENING
Ja
NFC
Ja
KABELLÆNGDE
Hovedtelefonkabel (ca. 1,2 m, OFC-tråde, guldbelagt stereoministik)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger