HT-A3000

3.1-kanals – Levende lyd til film og musik

HT-A3000 fordyber dig i autentisk surroundsound med en centerhøjttaler med tydelig dialog og en indbygget dobbelt subwoofer med imponerende kraft. Med valgfrie baghøjttalere understøtter den også 360 Spatial Sound Mapping, så du kan nyde dine foretrukne film, TV-programmer og musik.

SOUNDBARS

360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1-kanals soundbar ┃ HT-A3000

HT-A3000
Billede af 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1-kanals soundbar ┃ HT-A3000

Vejl. Udsalgspris

kr 6.000,00

(VAT)
360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine omgivelser

Med valgfrie baghøjttalere fra Sony

Vores revolutionerende 360 Spatial Sound Mapping-teknologi med baghøjttalere fra Sony skaber flere fantomhøjttalere fra blot en soundbar og baghøjttalere. Flere fantomhøjttalere hele vejen rundt om dig arrangeret i det optimale lydfelt til dit rum giver en helt ny fornemmelse af lyden. Oplev dramaet i Dolby Atmos® og DTS:X®, og hør hvert åndedrag, trin og ord, som om du var med i filmen.

Oplev bred 360 Spatial Sound

Med valgfrie baghøjttalere fra Sony

Et bredt lydområde fylder alle dele af stuen, så din familie og venner alle får den samme lydoplevelse. Lydområdet er ikke begrænset til foran TV'et, men dækker et meget større område.


Innovativ teknologi til Sound Field Optimization
Optimeret til højtalerplacering

Der er ikke behov for at placere de valgfrie højttalere nøjagtigt. Soundbaren med indbyggede mikrofoner gør alt for dig ved intelligent at måle placeringen af hver højttaler og optimere lyden til rummet. Soundbaren giver dig mulighed for at nyde optimering af lydfeltet med valgfri højttalere. Aktivér kalibreringsprocessen under den indledende opsætning eller fra startmenuen.

Diagram, som viser optimering af lydfeltet
Omsluttende surroundsound fra en soundbar

HT-A3000 har 3.1-kanaler: tre fronthøjttalere, herunder en centerhøjttaler til klar dialog, plus en indbygget dobbelt subwoofer til dyb bas. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround skaber den virtuel surroundsound, der kommer fra alle retninger, så du kan opleve den fulde effekt af Dolby Atmos® og DTS:X®. 


Grafik, der viser, hvordan Vertical Surround Engine udsender lyd over lytteren for at få en 3D-lydoplevelse uden højttalere i loftet
Oplev lyd oppefra

Takket være den virtuelle surroundteknologi fra Sony kan soundbaren placere lyden i lodret position – så du kan opleve 3D-lyd uden behov for lofthøjttalere eller opadvendte højttalere. Udover Dolby Atmos og DTS:X giver Vertical Surround Engine også andre formater en mere realistisk, flerdimensionel lyd.

Grafik, der viser, hvordan S-Force PRO Front Surround giver virtuel surroundlyd udelukkende ved hjælp af fronthøjttalere
Surround på den nemme måde

Ved kun at bruge fronthøjttalerne gengiver den unikke digitale lydfeltsteknologi fra Sony surroundlydfeltet virtuelt, så lyden kommer fra begge sider. Du får fyldig, biograflignende surroundlyd derhjemme uden en rodet opsætning.

Så fordybende. Så ægte.

Opdag en ny måde at lytte på med 360 Reality Audio, som giver en virkelig omsluttende live-koncert eller studio session-oplevelse.

Logo for 360 Reality Audio
Lyd fra avancerede højttalere og en subwoofer

Kraftfulde højttalere – tre fronthøjttalere til surround og en indbygget dobbelt subwoofer til dyb bas – arbejder sammen for at levere klar og omsluttende lyd i hele rummet.

Centerhøjttaler for klar dialog

En dedikeret centerhøjttaler (1) sikrer, at lyden af stemmer kan høres tydeligt, uanset om det er hurtig dialog i din yndlingsserie eller hviskede replikker i en film. Den er også perfekt til musik og sikrer en meget detaljeret lydoplevelse.

Indbygget dobbelt subwoofer leverer dyb bas

Soundbaren har en kraftfuld indbygget dobbelt subwoofer (2) i midten – så du kan nyde dyb baslyd med minimalt rod fra udstyr i din bolig.

Sammenligning af unik rektangulært formet X-Balanced Speaker Unit med konventionel højttaler
X-Balanced Speaker Unit

Den indbyggede dobbelte subwoofer og fronthøjttalerne er udstyret med en X-Balanced Speaker Unit. Disse højttaleres unikke form maksimerer membranområdet og giver en mere kraftfuld bas. Den minimerer samtidig driverudslag, samtidig med at lydtrykket bevares, hvilket resulterer i mindre forvrængning og større klarhed for vokaler.

Klarere stemmer

Jo dybere baslyden er, desto mere bevæger højttalermembranen sig. Dette kan føre til en effekt kaldet fasemodulerende forvrængning, hvor en fuldtonemembran samtidig skal gengive højere frekvenser. Den unikke signalbehandlingsteknologi fra Sony kompenserer for dette med klarere dialog og mere lokaliseret lyd. Forbedringerne af den modulerede bølgeform forbedrer klarheden og undgår stemmeforvrængning.

Grafer, som viser forskelle i stemme-bølgeform, bas-bølgeform og moduleret bølgeform

Denne graf er et eksempel.
 1. Stemme-bølgeform 2. Bas-bølgeform 3. Moduleret bølgeform

Graf, der viser hvordan Sonys unikke signalbehandling leverer dynamisk udvidet bas

Denne graf er et eksempel.
1. Niveau 2. Lav 3. Høj 4. Frekvens

Udvidet bas 

Det kræver meget kraft at gengive lave basfrekvenser nøjagtigt, og der er ofte risiko for forvrængning (A). For at undgå dette bruger soundbaren unik signalbehandlingsteknologi fra Sony, der leverer dynamisk udvidet bas på alle lydstyrkeniveauer (B).

Opskaler din digitale musik i realtid

Ved hjælp af Edge-AI (Artificial Intelligence) opskalerer DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerede digitale musikfiler i realtid. Gennem dynamisk genkendelse af instrumentering, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang. Ved vokaler og mellemspil genskabes det fulde spænd af de toner, som gik tabt under komprimering, for at opnå bedre og mere komplet lydoplevelse.

Graf, der i realtid viser gendannelse af DSEE Extreme-komprimerede musikfiler

A = Udvidet lyddynamik (strengeinstrumenter og små detaljer på hviskeniveau)
B = Gendannede høje frekvenser (akustisk og vokal-instrumental realisme)


Oplev fyldigere lyd med en trådløs subwoofer og baghøjttalere

En valgfri, trådløs subwoofer giver en indbygget dobbelt subwoofer i soundbaren mulighed for at håndtere bas og vokaler, mens den valgfrie, trådløse subwoofer fokuserer på lavfrekvente lyde. Tilføj de valgfrie trådløse baghøjttalere for at få en endnu bedre filmoplevelse med lyd lige bag dig. 

Bedst med TV'er fra Sony

I kombination BRAVIA™ TV'er giver HT-A3000 dig en fantastisk lyd- og billedoplevelse med vores bedste billed- og lydkvalitet. Den perfekte soundbar til BRAVIA TV'er.

Billede, som viser lydbølger fra en TV-skærm og soundbar for at vise Acoustic Center Sync
Endnu mere fordybelse med BRAVIA Acoustic Center Sync

Når tilsluttet et BRAVIA TV med Acoustic Center Sync, fungerer både soundbaren og TV'et som centerhøjttaleren i dit hjemmebiografsystem. Hvis du tilslutter soundbaren med valgfrie trådløse baghøjttalere, fungerer TV-højttaleren som centerkanal sammen med din soundbar som en del af opsætningen af 360 Spatial Sound Mapping. Dermed matcher lyden nøjagtigt det, der vises på skærmen, så du kan høre stemmer tydeligere og få en mere omsluttende oplevelse.

Lyden passer perfekt til handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen fra præcis det sted, hvor vedkommende står i scenen. Handling og lyd er præcist Synkroniseret, så din oplevelse bliver endnu mere medrivende.

Illustration af et TV, der retter lydbølgerne hen imod en sofa

Retningsuafhængigt blokdesign

HT-A3000 og ekstrahøjttalere er blevet designet under det samme retningsuafhængige blokkoncept. De sofistikerede afrundede kanter repræsenterer en enkelt, massiv blok, som spreder lyden bredt. Kombinationen af lækre materialeteksturer i høj kvalitet passer ind i ethvert stuemiljø.


Stream musik fra dine yndlingstjenester

Med indbygget support til Spotify Connect™ og andre musiktjenester via Bluetooth®, Chromecast eller Apple AirPlay 2, kan du nemt nyde din yndlingsmusik sammen med hele familien.

Diagram over en person, der styrer HT-A3000-soundbaren ved at tale til en stemmeassistentenhed.
Stemmestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverede enheder med Chromecast built-in™ og Amazon Alexa-aktiverede enheder. Tilføj bare HT-A3000-soundbaren til din højttalergruppe med Google Home-appen for at afspille musik, ændre lydstyrken eller bruge en af de mange stemmekommandoer.

Nem og stemningsfuld lyd

Tryk på Sound Field-knappen på din fjernbetjening for medrivende filmoplevelser, og oplev stemningsfuld lyd, der placerer dig midt i handlingen. Eller slå lydfeltet fra for at få ren højttalerlyd, når du lytter til stereomusik.

Nærbillede af fjernbetjening til HT-A3000
Opsætning på sekunder

Du skal blot tilslutte soundbaren til stikkontakten, tilslutte den til dit TV ved hjælp af HDMI eARC-tilslutningen og tænde for den. Med USB og optisk input samt HDMI-udgang (eARC) og S-CENTER OUT på kompatible BRAVIA-modeller, får du alle de tilslutningsmuligheder, du skal bruge for at få en overvældende surroundsound-oplevelse.

Få mest muligt ud af din kvalitetstid

Se en film. Indhent det forsømte med et bokssæt. Lyt til musik. Hep på jeres yndlingshold. Uanset hvad du og din familie nyder at lave sammen, så gør en soundbar fra Sony det endnu sjovere. Oplev kvalitetstid, når der mest medrivende og underholdende.

En familie, der ser TV med en soundbar nedenunder

Specifikationer og funktioner

Lev dig helt ind i dine yndlingsfilm, TV-udsendelser og musik med HT-A3000. Når du bruger soundbaren alene, får du autentisk 3.1-kanals surroundsound med S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine. Eller du kan tilføje ekstra baghøjttalere, så du kan nyde 360 Spatial Sound Mapping med flere fantomhøjttalere.
  • Understøtter 360 Spatial Sound Mapping med valgfrie baghøjttalere

  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensionel lyd

  • En indbygget dobbelt subwoofer og tre fronthøjttalere, herunder en dedikeret centerhøjttaler til medrivende film

  • Optimering af lydfelt før det nem at installere ekstra højttalere

  • Stream al din musik med trådløs tilslutning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger