Vejl. Udsalgspris

kr 6.000,00

(VAT)
Nærbillede forfra af SA-SW5
Nærbillede forfra af SA-SW5-højttaler
Vinklet billede af SA-SW5-højttaler
Nærbillede fra siden af SA-SW5-højttaler
SA-SW5-højttaler set bagfra
Boost oplevelsen med mægtig bas

Den trådløse subwoofer SA-SW5 giver vores hjemmebiografsystem og soundbar dybere bas, så du får en bedre film- og musikoplevelse. Mærk, hvor ægte underholdning bliver med klar, dunkende bas og diskrete lavfrekvente lyde.


Dyb, eksplosiv bas

En 300 W dyb bas fra en kraftig 180 mm driver og et passivt gitter i denne subwoofer gør, at alt du ser og hører rammer med større effekt. Nyd bragende eksplosioner og de dybeste beats nogensinde uden forvrængning. Du kommer til at høre klarere stemmer og ekstra lydkvalitet, så soundtracket bliver fuldstændigt autentisk.

Retningsuafhængigt blokdesign

Vores hjemmebiografsystem, soundbar og ekstrahøjttalere er blevet designet under det samme retningsuafhængige blokkoncept. Designet på SA-SW5 er perfekt tilpasset disse systemer. De sofistikerede afrundede kanter repræsenterer en enkelt, massiv blok, som spreder lyden bredt. Kombinationen af overdådige materialeteksturer understreger tilknytningen til ethvert stuemiljø.

Se teknologien indeni

Med avancerede lydteknologier, herunder Σ Magnetic Circuit og Separated Notch Edge, styrker SA-SW5 din underholdning med dyb, fyldig bas og klar lavfrekvent lyd.

Teknologier til førsteklasses lydkvalitet
Gennemskåret billede af Σ Magnetic Circuit-struktur
Σ Magnetic Circuit giver dyb, kraftig bas

Sonys egenudviklede teknologi Σ (sigma) Magnetic Circuit giver dyb, kraftig bas ved at maksimere den magnetiske kraft, som driver stemmespiralen. I modsætning lader konventionelt formede kredsløb meget af den magnetiske kraft strømme væk.

Nærbillede af Separated Notch Edge
Separated Notch Edge

En anden af vores egenudviklede teknologier, Separated Notch Edge, giver bedre lodret amplitudesymmetri, som er afgørende for klar lyd. Det opnår den med koncentriske skæringer ved kanten, som hjælper med at kontrollere kraftpåvirkningerne i og uden for membranens kant.

Wi-Fi-ikon
Nem opsætning

Tænd blot for SA-SW5-subwooferen, så opretter den selv en trådløs forbindelse til dit hjemmebiografsystem eller din soundbar. Nemt og hurtigt, og der er intet rod med kabler.

Specifikationer og funktioner

Få endnu mere ud af dit hjemmebiografsystem og din soundbar. Denne trådløse subwoofer bringer alle de skjulte dybder frem i dine film og din musik med 300 W fyldig, kraftfuld bas fra en 180 mm driverenhed.
  • 300 W fyldig og kraftfuld bas fra en 180 mm driverenhed

  • Passivt gitter giver stærkere bas uden vindstøj

  • Σ Magnetic Circuit giver en dyb, klar bas med mindre forvrængning

  • Trådløs tilslutning for nem opsætning

  • Førsteklasses design, der passer til vores hjemmebiografsystem og soundbar

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger